KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elismerés és köszönet!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Ferenc!

Egyre nagyobb beleérzéssel követem ritkaság számba menő bátorságod és  hibátlan elemzéseid, amivel ünneppé teszed az Echo Tv egyre inkább számomra érthetetlen, tájba simuló gerincű politikai műsorait.

Nem közlésre, hanem kimondottan erkölcsi támogatásodra szánom rövid levelem, de természetesen, ha úgy döntesz, hogy közzétételre alkalmas, felhatalmazlak, hogy valamelyik általad szerkesztett műsorodban tedd közzé a nyilvánosság számára. Én ezt tettem.

Bár nem dicsekszem soha zsidóságommal, mert nem erre való, mégsem tagadtam meg  zsidó gyökereimet felnőtt koromban. Amire kimondottan büszke vagyok, az a magyar nemzethez való tartozásom és magyarságom, csodás nyelvi közös kincsünk, mely megalapozza együvé tartozásunkat és megkédőjelezhetetlenné teszi hovatartozásomat.

Véleményemet most már büszkén, nemcsak magánemberként, hanem hosszú évek óta Morvai Krisztina EP képviselő asszony barátjaként is közvetítem, saját véleményként…

Végtelenül zavar, hogy a képviselő asszony  gyakorlatilag le van parancsolva, tudatos döntéssel, a korábban méltán népszerű ECHO TV képernyőjéről, miközben a bolsevizmus 2009-es nyílt támadásakor teljes odaadással kiállt az Echo TV által akkor vállalt és közvetített értékei mellé, az ez ügyben szervezett tömegtüntetésen, 2009 februárjában a Kossuth téren.

Szóval tudatnom kell Veled, hogy azok pártján állok, aki úgy gondolják, hogy a nácizmus soha el nem évülő bűnei mellett hasonlóan gondolkodnak a kommunizmus által elkövetett bűnökre is, és azok közé tartozónak vallom magam, akik a bolsevizmus nevében elkövetett bűnöket is soha el nem évülőnek tekintik.

Azok közé tartozom, akik az igazságtételt elkerülhetetlen politikai célok közé sorolják, és nincsenek tekintettel az ezzel kapcsolatos gazdasági és politikai érdeksértésekre, mert ez az előbbi a soha el nem évülő bűnökből logikusan következik.

Azok közé tartozom, akik tudatosan szemben haladnak azzal a politikai Európával, mely a kommunizmus korábbi tűrőjeként és burkolt támogatójaként számunkra elviselhetetlenül alkalmazza a kettős mércét, diszkriminatív módon szemet huny a bolsevista bűnök régmúlt és történelmileg jogfolytonos új elkövetői előtt.

Azok közé tartozom, /néhány nappal a fájdalmas trianoni megemlékezés után és néhány nappal Pünkösd előtt/, akiknek Trianon soha nem múló fájdalma olyan módon jeleníti meg a Nemzeti Összetartozást, amely egyedül elérendő közös nemzeti célként csakis a békés határrendezést tűzheti ki, a jogos területi revizíó eszközével és a társnemzetek garanciájával, a már most is európai nemzetek által ajánlott szubszidiarítás egyetlen valódi modeljeként, és közbenső megoldásaként elfogadandó területi autonomiák működtetésével. (A szerző kérésére utólag beszerkesztve – NIF szerkesztő)

Kijelentem, hogy az egy, oszthatatlan igazságosság jegyében nem létezhet olyan nemzeti közös jövő, ahol a politika futni hagyja a bűnelkövetőket, egyfajta sajátságos  konszenzus álságos jegyében, ahol egyre nő tömegesen a feltáratlan  és megismerhetetlen ügyek száma, együtt a tömeges elszegényedéssel és nemzetünk korábbi és jelenlegi kirablóinak homályba vesző tevékenysége leleplezésének tudatos elodázásával.

Köszönöm és támogatom azt a munkád, amivel egyre többünk szemét felnyitod a tisztánlátás végett, és azt kívánom, adjon az Isten minél több erőt és lehetőséget nemzetmentő munkád további folytatásához!

Én is teszem, ahogy eddig is tettem a magam szerény lehetőségei között, és nem félek, ahogy Te sem, az Igazságot képviselni!

Szeretettel:

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Elismerés és köszönet!

 1. Hiteles a „farkincákon” viccelődő, ki maga is szerette az ilyet, 3 gyermeke lett annak következményében! Mindent megkajálsz magyar? Nemzeti politika hőse, Izrael kitűntetteje, nyilván heves ellenállásáért! Mézes cumi , hülye gyerekeknek!
  Kedves Olvasónk!
  Maga miről és főleg kiről beszél?
  Lehet, hogy magának ez jó humor, de mi nem értjük, akkor meg minek írta?
  Ki viccelődöt, és milyen „farkincákon”? A főleg ki, milyen kitüntetett?
  Csak ennyit nem értek.
  Mellesleg a kitüntetettet rövid ü-vel írják! Szándékosan nem javítottam.
  Híradmin

  1. Ön is a kitüntetettek ksoraiban van? Azért ír ilyeneket? Vagy jár abba a színházba ahova ilyenk olyanokat csinálnak, amilyenek a felfogásuk?
   Jó lenne, ha a heti nagymosáskor az agyát is megmosatná, vagy már azt megtette az elmúlt időszak, akkor lúgoztassa. Halihó.

 2. Azt hiszem egy tavaly előtti válaszlevélben szólította föl a zsidókat, hogy a saját metélt farkincájukkal szórakozzanak, ne vele. Morvai Krisztináról van szó. Magam pártokban, emberekben nem hiszek, de a JOBBIK politikai megnyilvánulásai eddig többségében összhangban voltak a saját érzéseimmel, gondolataimmal.
  De, hogy az eredeti témánál maradjunk; az ECHO tv műsorkínálatában (vagy vehetem akár a magyar televíziós műsorok egészét is) egyedül Szaniszló Ferenc Világpanorámája a leginkább nézhető műsor. Csodálkozom is időnként, hogyan lehetséges, hogy még engedik beszélni, engedik elmondani cseppet sem besimuló beszédeit. Ez a lehetőség gyanússá is teszi a szememben egy kicsit. Ennek ellenére hacsak tehetem, nem mulasztom el egyetlen műsorát sem. Köszönet értük.

 3. Hogy mégis csak lehet valami Szaniszló műsoraiban, ami a farkincás háttérhatalom médiás görbeorrúit idegesíti, hát a upc már levette a kábeltévé állomásai közül az echo tv-t.

 4. Ballóné maga hozta szóba a metélt farkincákat, ő viccelődött vele…amikor a magunkfajták és a magunkfajták közt tett különbséget éppen ő akiknek gyermekei „fajgyalázás” bűnében fogantak, a számára oly hiteles náci elődök törvényei szerint. Szóval a kedves levelezőnek igaza van.
  Szaniszló úr a WTC tornyainak lerombolása kapcsán, elégettségének adott hangot és azzal gyanúsította az USA kormányát és Izraelt, hogy ők állnak a háttérben, sőt még azt is, hogy rakéták voltak és nem utasszállító gépek. Azután szemrebbenés nélkül pár hétre rá ismét repülőkről beszélt.
  Üdvözlöm Fispán Úr!
  Már ide is ellátogat?
  Remélem, itt nem folytatja a bomlasztó bolsi szöveget.
  Miújság a Munkásőrségnél? Meg van még a csapat?
  Megy az üzlet Debrecenben?
  Üdv.: Híradmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük