KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán: békét csak a Fidesz tud teremteni 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meg kell védeni a békét is, és békét csak a Fidesz tud teremteni – közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Facebook-oldalán.

A kormányfő, a Fidesz elnöke Szentendrén készült videójában kifejtette: „béke és háború, ez a kérdés, ez van előttünk”.

Sosem gondoltuk volna, hogy lesz még olyan magyar parlamenti választás, ahol Budapest mellett, Szentendrén azon kell gondolkodnunk, „hogy lesz-e béke, vagy háború lesz”, hogy „olyan közel hozzánk történik valami tragédia, amely a csekély távolság miatt nem zárható ki, hogy előbb-utóbb még ide is beteszi a lábát” – fogalmazott.

Úgy vélte, „észnél kell lennünk”, nemcsak a jövedelmünket, a munkahelyünket, a bérünket, az állásunkat, a családunkat kell megvédeni, hanem meg kell védeni a békénket is. „Békét csak a Fidesz tud teremteni” – jelentette ki.

Orbán Viktor hangsúlyozta: „Magyarország biztonságát csak mi tudjuk garantálni, és a magyar családokat csak mi fogjuk megvédeni”.

Arra kérte a szentendreieket, hogy „április 3-án szedjük össze magunkat, rendezzük össze a családunkat, az ismerőseinket, hívjunk föl mindenkit, akire számíthatunk, és együtt menjünk el, és védjük meg közösen Magyarországot”.

Ez is érdekelheti:  Magyarország elítéli az Izrael elleni támadást

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük