KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Olyan időjárás jön, ami sokakat meglephet

Változóan felhős idő várható általában többórás napsütéssel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű.

Az időjárás ma is alkalmas lesz egy jó kis ebéd előtti/utáni sétára, a hőmérséklet ugyanis nagyrészt 10 fok fölött tetőzik, hazánk nagy részén a nap is több órára kisüt, és a szél is csak kevés helyen kaphat erőre – írták az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán.

Lesznek azonban felhősebb, szélárnyékosabb részek, ahol kicsit hűvösebb maradhat az idő (de az átlagos 3, 4 fokhoz képest ott is szinte “tavasz” lesz).

Országos előrejelzés: kedd estig

Változóan felhős idő várható általában többórás napsütéssel. A ködfoltok és rétegfelhőzet napközben megszűnnek. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél élénk, kisebb körzetekben erős lesz, majd délutántól az északi megyékben nyugatira, északnyugatira fordul a szél, és akár egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között valószínű. Késő estére 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kiemelt kép: illusztráció / shutterstock

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük