KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Reiner Péter: „Jogos célként kell kitűznünk az igazságtételt” – nyílt levél dr. Gaudi-Nagy Tamásnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Még egyszer megköszönve a Nemzeti Jogvédők évértékelő közös vacsorájára a meghívást (mely a fájó hiányzók ellenére igazi közösségi élményt volt) néhány gondolattal reagálnék az NJSZ karácsonyi és újévi jókívánságaira.

Valóban az Alapítvány és az NJSZ tevékenységét csakis kitűzött céljainak függvényében elért eredményei alapján értékeli majd a közvélekedés és az utókor.

Minden elismerésem a jogtalanul koncepciós perben elítéltek kiszabadítása érdekében tett közös erőfeszítéseink eredményességéért! Nem térek ki az est folyamán egyik nemzeti jogvédő ügyvéd társunk szakmai értékelésére, melynek minden gondolatával egyetértek. Viszont látványosan eredménytelenek vagyunk 2006 politikai és köztörvényes bűnelkövetői jogos felelősségre vonásának és bíróság elé állításának közös felelősségében még akkor is ha szervezetünk eddig marginális szerepet kapott a politika fősodratában (így természetesen a támogatásokban is).

Mivel különleges a személyi kapcsolatom az új igazságügy miniszterrel Tuzson Bencével, természetesen felajánlom segítségem a vele és a kormányzattal történő megkerülhetetlen együttműködés megteremtésében (Bencével még az MDF I. – XII. szervezetben ismerkedtem meg akkori egyetlen budapesti nem baloldali I. kerületi polgármesterünk Ligeti Imre (alapszervezeti elnökünk volt egy rövid ideig) jóvoltából, és tanárként is jóban voltam Bencével a Szent Imre gimnáziumban a bizalma irántam megalapozott és töretlen.

Fontos, hogy sarokba szorítva megérveljük, 2006 tömeges rendőrbűnözőinek és politikai felbujtóinak bűnösségét és rávegyük törvény elé állításuk megkerülhetetlenségére. Ugyanis közösségünket szigorúan ennek alapján ítélik meg kortársaink és az utókor! Jogos célként kell kitűznünk az igazságtételt is végre ,hogy ne fordulhasson elő az, ami most ősszel történt, hogy a legnagyobb zsidó szervezet megválasztott, nyitást mímelő  új  elnöke ne ordítsa le a fejem minősíthetetlen és életveszélyes véleményével (amikor megtudta, hogy a Hazatérés Temploma gyülekezetéhez tartozom és én is avattam a templom előterében a budapesti több százezres zsidóságot megmentő Kormányzónk szobrát):

„Korpa közél keveredtem” – mert szerinte – „a Mieink lőtték tömegesen a Dunába 1944 őszén – telén az Övéiket!”

Az Igazságtételért azért is kell folyamatosan kitűzött célként küzdenünk, hogy végre a vészkorszak ártatlan zsidó honfitársaink százezreinek jogos kárpótlása után elérjük a bolsevisták által szintén ártatlanul elpusztított százezrek teljes kárpótlását és nem adhatjuk fel, ha megkésve is a bolsevista bűnözök megnevezését és utólagos elítélését még akkor sem, ha tudjuk, általuk többségében megtagadott zsidó származásukat – nem kell tartanunk és vissza kell utasítanunk az egyre elviselhetetlenebb politika korrektség terrorhullámát! – itt fontos megemlíteni, hogy a hivatkozott zsidóság gyászára a magyar nemzetünk összgyászának szerves részeként kell tekintenünk és mind emlékezetkultúránkban, mind a jövő oktatáspolitikájában  kiemelten kell kezelnünk Hőseinket és Mártírjainkat. Éppen ezért, megkerülhetetlen Klebelsberg hitvallása és Kormányzónk nemzetpolitikájának beépítése a  jövő nemzetstratégiájába! Sokadszorra mondom, célként kell kitűznünk mind a nácizmus, mind a bolsevizmus megítélését és elítélését következményeik tudatos üldözését!

Ez is érdekelheti:  Ukrajna zuhanása: Beszakadtak a lakásárak Harkovban, szabadulnak az ingatlanoktól a helyiek

Csak így teljesítheti be közös magyar nemzetünk a küldetését és történelmének példaként történő bemutatását társnemzeteink előtt, végezetül Trianon következményeinek felszámolását !

Áldott Karácsonyt és Boldogabb Új Esztendőt és Békességet Nemzetünknek
és a világnak!

Reiner Péter, vészkorszak-túlélő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük