TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyugaton már a sokkról beszélnek: újabb ország léphet Magyarország nyomdokaiba

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Aggasztónak tartja a jobboldal megerősödését az EP-választások hajrájához érve a Politico, amely elemzésében Magyarországot szemléletes példaként mutatja be.

A radikális jobboldal újbóli politikai erőként való megjelenése a kontinensen sokkoló – írja az EP-választásokat megelőző hosszú elemzőcikkében a Politico.

A portál attól tart, hogy a jobboldal Európa-szerte megerősödik: példaként említi, hogy Franciaországban a Nemzeti Tömörülés a szavazatok harmadát szerezheti meg, Németországban az AfD a második hely felé tart, Olaszországban pedig Giorgia Meloni a legnépszerűbb.

Magyarország szerepe szemléletes példája annak, hogy a jobboldal miként alakíthatja a politikát, amikor fontos hivatalt tölt be. Bár az ország kicsi, Orbán Viktor miniszterelnök blokkoló szerepet játszott Brüsszelben, megzavarta az EU erőfeszítéseit a migránsok elosztásában és Ukrajna támogatásában

– állítja a cikk, amelynek elkészítéséhez öt újságíróra volt szükség. A szerzők megjegyzik, sokan attól tartanak, hogy Olaszország Magyarország nyomdokaiba lép.

A választási hajrában egyébként őrültebbnél őrültebb ötletek látnak napvilágot, amivel az európai intézményekben dolgozó baloldaliak megpróbálnák a magyar kormányt büntetni.

 

Mandiner

Kiemelt képen: Ursula von der Leyen, Giorgia Meloni és Emmanuel Macron / Fotó: AFP/Ludovic Marin

Ez is érdekelheti:  Magyar rendőrség: Menekültügyi eljárást indítottak az ukrán határon áthatolt teherautó utasai ügyében

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük