KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyugati országok magas rangú tisztjei is tartózkodnak az Azovsztal bunkereiben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bár már több hírforrás korábban is véleményezte, hogy külföldi zsoldosok és katonatisztek is vannak az Azovsztal földalatti labirintusaiban az ukrán fegyveresek között, eddig csupán egy meg nem erősített információ látott arról napvilágot, hogy Trevor Cadieu kanadai tábornokot orosz katonák elfogták, majd elszállították Moszkvába.

Jan Gagin, a Donyecki Népköztársaság (DPR) kormányfőjének tanácsadója a RIA Novosztyi ügynökségnek adott interjújában szombaton kijelentette, hogy valószínűleg nyugati országok magas rangú tisztjei tartózkodnak a mariupoli Azovstal üzem területén. Véleménye szerint az Egyesült Államok, Franciaország és az Nagy-Britannia tisztjeiről van szó.

Elmondása szerint ezt a magukat megadó Azov fegyveresek mondták el, de megerősítették az elmondottakat azok a civilek is, akik a humanitárius folyosón át hagyták el az üzem területét.

Gagin szerint mindezt megerősítik azok a nyugati próbálkozások is, melyek arra tesznek kísérletet, hogy egyezség jöjjön létre az Azovsztalban rekedt fegyveresek kiszabadítására. Még beszédesebbek erre vonatkozóan Macron francia elnök sorozatos telefonhívásai Putyin elnökhöz.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Sértés: Zelenszkij helyett inkább Julia Robertsszel találkozik Biden

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük