KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyílt levél Polt Péternek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Még tavasszal tettem fel a nagy nyilvánosság előtt Orbánnak levél útján a kérdést, hogy nagy támogatójának és egyik közeli emberének, Boross Péternek volt-e köze Csengey Dénes halálához.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy bennszülött irányából egy helytartó irányába nincs diskura, de hát a lehetőséget a ”Mint a Parlament” facebook oldalán megkaptam és éltem vele. A NIF azonban nyilvánosságra hozta a saját oldalán:

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/05/20/kerdesek-orban-viktorhoz/

Mivel természetesen Orbán nem válaszolt a kérdésemre, és a kérdést más oldalakon is viszont láttam,úgy döntöttem, önnek teszem a fel a kérdést, de másképpen:

Volt-e köze Boross Péternek és Lezsák Sándornak Csengey Dénes halálához akár közvetlenül is, tovább kapcsolatba hozható-e valamilyen módon Csengey Dénes halálával Soros György ismert ,,üzletember” is? A találgatásra többek között az ad okot, számos keresési találtnál szerepel, hogy Csengey Dénest megölték. Egy linkcsokor a sok közül (a keresés linkje a kép alján olvasható):

linkcsokor Csengey Orbán Boross Lezsák Polt

Különösen ajánlom a figyelmébe a pirossal bekeretezett részt. Ezen a címen nincs már semmi. Egy másik címen olvasható arról, Csengeyt hogyan ölték meg a bejegyzést író szerint.

http://viszavzsodor.blogspot.hu/2011/12/barati-tuzben-haltak-meg.html

 

,,Lezsák meg, ugyanebben az újságban, Csengey Dénes Vándoregyetemről beszél. Arról a Csengeyről nevezték el ezt a vándoregyetemet, akit nem éppen mellesleg, piszkos módon, két, a költő által is jól ismert „jóbarát” tett el láb alól. Ez a vándoregyetem akkor lenne hiteles, ha az előadások között erről is szó esne.
Arról, hogy miért is kellett ilyen embertelen körülmények között meghalnia Csengeynek. Egyáltalán, politikus, miért gyilkol politikust? Tudniillik, először leitatták, majd a magatehetetlen ember nyelvét letuszkolták a torkán. A fulladásos halál kínkeserves küszködés, és rendkívül otromba. Csengey Dénes Vándoregyetem?! Ugyan már, kérem!”

 

Hogy ki volt a két jó barát a szerző szerint, nincs néven nevezve. Viszont a fenti címen olvasható állítás természetéből következik, hogy nagy valószínűséggel nem úgy találták ki. Feltételezve, hogy Csengey Dénest valóban megölték 1991 április 8-án, két embert tudok megnevezni, aki nevét a kérdésben foglaltam bele: Boros Péter és Lezsák Sándor (ügynöknevén: Kámzsa)

Ez is érdekelheti:  Kilép a KDNP az Európai Néppártból

Orbán-Lezsák-2 jó barát

Az indítékról.

    https://kuruc.info/r/9/24142/

„(…) lesz Londonban egy tárgyalás, melyet Soros György szervez, és témája a magyar adóssághiány lehetséges kezelési módja. A meghívót Soros György elküldte az akkor alakuló pártok közgazdasági szakértőinek.”

 

„A Rabár-vallomásból az is kitűnik, hogy a bankárokat elsősorban a magyar nemzeti vagyon megkaparintása érdekelte. Ezért volt a megbeszélés fő témaköre az államadósságnak állami tulajdonnal való megváltása, majd mikor ez gyakorlatilag kivihetetlennek bizonyult, a bankárok hunyorítottak egyet, hogy „sebaj, fiúk, majd megszerezzük más úton, – és – de az adósságot pontosan fizessétek” intéssel, útjára bocsátották az Antall-csapatot.”

 

http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1087925987&order=timeline&index=896&azonosito=karpatia

,,Na, de kérjük csak vissza az Antalli-örökséget is! Igaz, hogy azt a velejéig romlott tőzsdecápa Soros kezeli New Yorkban, de az egy nemzetárulás Judás-pénze volt, tehát visszajár a jogos tulajdonosának, a magyar népnek. Tudjuk persze, hogy Csengey Dénest meggyilkoltátok érte, meggyilkoltátok azért, mert rájött az Antall-családnak juttatott apanázsra; ez a pénz tehát nem maradhat az Egyesült Államokban.”

Csengey Dénes meggyilkolásának indítéka nem Magyarország vagyonának megkaparintásáról szóló értesülés volt, hiszen azzal ma is sokan szembesülnek – következmények nélkül, hanem az, hogy Antallékat az a Soros György fizette le, aki többek között Orbán és mások ösztöndíját is támogatta. Ily módon Orbán szintén megkaphatta a maga júdáspénzét, amit eddig tevékenysége alapján eleve kézenfekvő feltételezni.

Orbán-Polt-kézfogás

A magyar jog helyzetét nagyon jelképezi ez a kép. Így kezet fogni Önnel, mint a jogállam pápájával, egyértelműen jelzi, ki az úr a demokráciánkban. De mit lehet várni egy cigány-zsidó alomból született helytartótól? Az Ön igazi főnöke a magyar nép. Nem köti elöljáró. Nem kell egyeztetnie az AB-vel. Orbán pedig magának a hatalomnak a látszata. Orbán egy nulla. Ön pedig egy valakinek látszó nullával fogott kezet, aki még eközben Önre sem néz.

Ez is érdekelheti:  Botrány: Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki egy rendezvényről

NIF megj.: A Romek úr által összegyűjtött linkek, anyagok egy zip-fájlban a NIF új-zélandi szerveréről letölthetőek, itt:

-https://mega.nz/#!olNx0JjS!3tJpXgL96oifeaJqIg3kexiO2RFHOhf9mqWaxZ7izFI-

Romek Károly
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

18 thoughts on “Nyílt levél Polt Péternek

 1. Ha Csengey halála így történt, elképesztő gyűlölet vezethette az elkövető(ke)t, nyilván szintén részegen, vagy egy régi ÁVO/ÁVH-s szaki rutinból segített.
  Nyugodjon békében!

 2. Gyűlölet az elkövetőket? Lehet ölni számításból és megfélemlítésből is.
  A dolog még nincsen lezárva. Ha válasz nélkül marad a bejegyzésem, az egy öngól Orbánék részéről. Ha válaszolnak rá, akkor kettő.
  Orbán nem érti, hogy megindult a föld az egész világon. Nem látja a mozgatórugókat, a célokat. Karizmája tartja fent egyedül. Rá épül a rendszere, és ha megy – mert egyszer mennie kell – akkor rászakad a rendszere a követőire. Úgy jár a Fidesz, mint hajdan az MDF.

  1. A módszerre értettem, hogy gyűlölettel teli. Ez a „nem pofázol többet!” kategória.

 3. „Mindegy pajtás, medve fel, farkas fal fel…”(ADy) Csengey Dénes ezt nem akarta tudomásul venni. Az országot, mint koncot előkészítették. Egy naiv ember Csengey azt hitte, hogy ezt meg lehet akadálypozni. Táévedett!!!

  1. Meg lehetett volna akadályozni, ha zsidóink értik a dolgukat. Azért vitték végig az ország szét rablását a bankok, mert a vezetőinkből kinézték az együttműködési készséget. Nem tévedtek. Ösződi beszéd, Széll Kálmán-terv, brókerbotrányok, hitelbotrányok. Miért tudták mindezt velünk megcsinálni, és miért nem a szomszédainkkal? Azért mert külföldön többen vannak a Csengey Dénesek. És kevesebb Antallok, Kupák, Bokrosok, Simorok vannak.

   1. Ki ne emlékezne egy hajdani névre :FÜR-DAITSCH TAMÁS? A naiv , becsületes történészt, Für Lajost is bepalizták ( honvédelmi miniszter lett, mint hajdan Veres Péter, ő későn kijózanodva a Jobbikhoz állt) Becsületes ember ne akarjon politikus lenni!!! Csengey ezt nem tudta.

   2. Nem tagadom, némi kárörömmel írom, hogy a drágalátos nyugati szomszédaink és azon túl, saját magukat teszik tönkre, választott (?)vezetőikkel az élen.

 4. ,,Becsületes ember ne akarjon politikus lenni!!!!”
  Az jobb lenne, ha korrupt politikusokat másik korrupt politikusok váltanák le. Vagy a rendszerváltásról ne is beszéljünk?

 5. T.Romek Úr!
  Anno egy régi mondás,hogy „valaki vagy tisztességes,vagy politikus,mert a tisztességes ember távol tartja magát a politikától,mert becsületességéből kifolyólag a párt harcok, előbb utóbb a halálát okozzák.
  József Farkas!
  Csengey Dénes nem naiv volt, mint ahogy Széchenyi sem, „pusztán Tisztességes Becsületes Igaz Emberek,akiket a disznók eltapostak. A bűnözök nem tűrik meg maguk között, a „másképpen gondolkodókat,mert hasonló,a hasonlót vonzza!
  „először önmagunkat kell megvizsgálni,aztán a feladatainkat,aztán azokat akikért végezzük. Nehogy pusztán időpocsékolás legyen amit teszünk,mert egyesek képesek bűnünkként felróni szolgálatainkat.

 6. Akkor próbáljon meg „tisztességesen IMF-el,sorossal, rokefellerel, rotschildal, vagy orbánnal,pintérrel, matolcsival, tárgyalni, vagy üzletelni. ” az üzlet nem akkor üzlet,ha mindketten jól járunk, ha nem az, ha betudlak csapni.
  De legyen száz(?) tisztességes Magyar politikus, Ők kivel fognak tárgyalni,amikor disznó az egész világ. Gondolja,hogy a többi hagyni fogja Őket létezni. Soros nem azt csinálja? Ha valami nem tetszik nekik,ahogy ők(?) akarják, belepiszkítanak a „gazdaságba. Is!!

 7. „azért mert külföldön többen vannak Csengey Dénesek,
  Ebben van a lényeg!!
  Megmondta a „vezér anno, „úgynevezett népi vándordiákokat,akiknek a pozitív munkáról fogalma nincs,ne engedjétek a politika közelébe. Az a politikai sisere had,amelyik az elmúlt huszonhét év alatt a politika közelébe merészkedett, vágóhídi hulladéknak is silány!! Bizonyította az a Nemzet és Nép ellenes tevékenységük, amely totális szellemi,és erkölcsi romlásba taszította az Országot.
  „Amilyen a hatalom(?)egy országban olyan a család is.

 8. Nem fognak bemenni a „zsákutcába. Esze mindkettőjüknek annyi,mint egy marék lepkének. ők nem abban „erősek. Arra ott van pintér?

 9. Az igazi rendszer valtashoz nemelleg a duma es az idiota talalgatas, ahhoz hogy radikalissan megvaltozon a magyarok hozza allasa, igen is csak a forradalom hozhatja meg, ahol megszulethet egy diktaturikus allam iranyitas, de holvan az az ember aki elmeri valalni a forradalmat annak vezeteset, es az orszag vezeteset es politikai valamint gazdasagi biztositek az felemelkedesehez. A forradalom nem mingig jelent oldoklest, pusztitast, a tomegek ugyis ertek mar el eredmenyt, hogy nem olte, magyar a magyart, erre nincs is szukseg anyit irtottuk mar egymast, lassan mar elfogyunk.most az ellensegeinket kell megritkitanunk.

 10. „vagy kettő az egyben,mint a pintér orbán duó. Jolly joker! Mindent visznek! (keresőbe: orbán pintér maffia)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük