KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kitálal Vizoviczki bizalmasa 1. rész – “Rogánnak négymilliót kellett vinni”

A Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1Tv-nek adott exkluzív interjúban arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával.

A sorozat első részében az akkori ötödik kerületi polgármesterről, Rogán Antalról beszél, akinek minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetniük azért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak. Az egyik terasz ügyvezetője, Túrós József rajta keresztül üzent Vizoviczki Lászlónak, amíg a “főnök” nem viszi be a pénzt, addig nem tudnak kinyitni. Rogán csak Vizoviczkivel volt hajlandó találkozni. Megdöbbentő vallomás!


N1Tv

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “Kitálal Vizoviczki bizalmasa 1. rész – “Rogánnak négymilliót kellett vinni”

  1. ,,Viktornak kikell vizsgálni és kirúgni azonnal !! büntetö feljelentést kell tenni !! azonnal”
   Előbb még Viktort kellene kivizsgálni.

 1. A legtöbb bűnöző,amikor elkapják a F.a.szát,bedobja a politikai szálat,mert azt gondolja,akkor meg lehet úszni,vagy csökken a büntetés.Miért nem akkor ment feljelenteni,amikor először vitte a pénzt?Egy ilyen görénynek semmit nem hiszek el!Azt csodálom,hogy így alálőtt,miért nem mindjárt az Orbánt szőtte a mesébe?

 2. „na most ha rogánantal tisztességes,akkor nem a fideSS tagja, elvi alapon,vagy mert nem tűrték volna meg maguk között a „kakukk tojást.

 3. A Zazrivecz TV bemutatja. Mit látunk?
  Egy arctalan valaki azt mond amit akar.
  Mindenki azt hisz el belőle, amit akar,
  de hol az igazság? Odaát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük