KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kitálal Vizoviczki bizalmasa 1. rész – “Rogánnak négymilliót kellett vinni”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1Tv-nek adott exkluzív interjúban arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával.

A sorozat első részében az akkori ötödik kerületi polgármesterről, Rogán Antalról beszél, akinek minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetniük azért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak. Az egyik terasz ügyvezetője, Túrós József rajta keresztül üzent Vizoviczki Lászlónak, amíg a “főnök” nem viszi be a pénzt, addig nem tudnak kinyitni. Rogán csak Vizoviczkivel volt hajlandó találkozni. Megdöbbentő vallomás!

N1Tv

8 thoughts on “Kitálal Vizoviczki bizalmasa 1. rész – “Rogánnak négymilliót kellett vinni”

  1. ,,Viktornak kikell vizsgálni és kirúgni azonnal !! büntetö feljelentést kell tenni !! azonnal”
   Előbb még Viktort kellene kivizsgálni.

 1. A legtöbb bűnöző,amikor elkapják a F.a.szát,bedobja a politikai szálat,mert azt gondolja,akkor meg lehet úszni,vagy csökken a büntetés.Miért nem akkor ment feljelenteni,amikor először vitte a pénzt?Egy ilyen görénynek semmit nem hiszek el!Azt csodálom,hogy így alálőtt,miért nem mindjárt az Orbánt szőtte a mesébe?

 2. „na most ha rogánantal tisztességes,akkor nem a fideSS tagja, elvi alapon,vagy mert nem tűrték volna meg maguk között a „kakukk tojást.

 3. A Zazrivecz TV bemutatja. Mit látunk?
  Egy arctalan valaki azt mond amit akar.
  Mindenki azt hisz el belőle, amit akar,
  de hol az igazság? Odaát?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: