KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyílt levél Magyar Petinek a tüntetés okán

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mivel én is a magyar nemzet soraiban érzem magam, máris hülyeséget mondasz, amikor a nemzetet emlegeted az elcseszett tüntetésed, a vélt kormánybuktatásod, valamint volt feleséged ismételt és nagy nyilvánosság előtt történt lejáratása alkalmával. Nem a nemzet volt ott, csak az a sok szerencsétlen átvert ember, aki bármilyen Orbán-ellenes megmozdulás van, azon részt vesz. Ők genetikailag utálják a miniszterelnököt, és rettenetesen irigyek azokra, akik vagy így vagy úgy, de közel vannak a húsosfazékhoz. Mivel pedig, a mindenkori hatalom sajátja a gazdagodás is, engem nem zavar… ha az ország is épül és szépül. És bizony, épül és szépül az ország.

Sajnos nem hallgattam végig a bolsi dumádat, a néphatalomról szóló tömeg-hülyítésedet, mert más dolgom volt. Krumplit vetettünk. Remek, de fárasztó elfoglaltság, viszont nagy öröm, amikor nem valami lengyel gagyi krumplit eszel télen, hanem azt, amit magad vetettél. Ezt az örömöt, ahogy elnézem a termetedet, te soha nem fogod megélni, mert az első sor takarásánál beszarnál. Tudod Petya, nekem az a mániám, hogy a szépet és a jót igyekszem felfedezni a természetben, és az infarktusom óta sokkal kevesebbet foglalkozom a politikával. Mert a politika olyan műfaj, amit vagy utolsó gazemberek, vagy tisztességes emberek gyakorolnak. Te nem tartozol az utóbbiak közé, hiszen politikai pályádat egy igazán méltatlan, tisztességtelen dologgal kezdted. Elárultad a gyerekeid édesanyját, ezzel a gyermekeidet is és azokra a kezekre köptél, amely kezek enned adtak – nagyon is érdemtelenül, csak és kifejezetten, volt hitvesednek köszönhetően. A jólét, Petyka, nem tart örökké. Az ünneplés sem. Ma élvezhetted a tömeget, te voltál a csúcspont, és hazudtál, történelmet is sikerült hamisítanod, de Kun Béci is megirigyelhette volna az egész beszédet. Szánalmas voltál kisfiam, és számomra kicsit undorító is, mert minden apró részletből kiderült ezen a dzsemborin, hogy egy jellegtelen, utasított, megvett figura vagy mindössze, akit éppen úgy szemétre dobnak, ha már nem kell, mint a többi elődödet.

Ez is érdekelheti:  Meglepő jövőképet jósol a New York Times Trump visszatérésének esetére: Orbán Viktor főszerepben

Úgyhogy javaslom Peti: Ha van hol, vess krumplit! Annak haszna van és örömed is telik benne. Másra úgysem vagy jó sem azok számára, akik eddig etettek és itattak, sem azoknak, akik most megvettek. Mert az árulásról mindenkinek megvan a véleménye épp úgy, mint az árulóról… még akkor is, ha megfizetik…

Persze, ha zöldséget vetsz, az is jó…

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Nemzeti Napló

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Nyílt levél Magyar Petinek a tüntetés okán

 1. Ide figyi GYURI – PETIVEL van bajod, vagy bizonyítási kényszer alatt vagy, annak az erőnek, ami a többséget nyomorúságba tartja, nem ad neki – már az igazságot meg sem merem említeni- jogszolgálatot, jogorvoslást az általuk olyan súlyos bűncselekmények miatt, mind az emberölés (libás, vagy olajmaffia stb. Hasonló következményeként.. most legutóbb pedofil ügyet peti családügyét felhasználva próbálkozik uralma átmentésére… vak vagy, hogy ezt nem látod – meg különben is miért is utánozol engem , én már megírtam nyílt levelem neki – már előtted! És megköszöntem neki, amiről nem is tudott, hogy megmutatta az elmeháborodott kisz-istáknak és őket imádó maradéknak, hogy mi és nem patkányok, mint írta egy másik féreg ha nem öntudatos elkötelezett hűséges magyarosságban élők államdó lakcímmel – tudom, kádár is megmondta, olyan rendszert nem lehet csinálni ami mindenkinek tetszene – és azt is tudom, de ez már idézem:
  „””::: MODERN VILÁG SPARTACUSAI!
  Nyilvános csoport
  299 tag
  László Kiss
  megosztott egy hivatkozást.
  Moderátor
  KI A HALÁLOS ELLENSÉGED?
  A halálos ellenséged az aki életedre tör, élettered ellehetetleníti, elfoglalja és uralkodik rajtad….
  Mióta a világ a világ a földön ez van ! Bizonyítottan Krisztus előtti időből tudjuk ezt! Idézem:
  CICERO (Marcus Tullius Cicero). Krisztus születése előtt az első században élt Római államférfi és író.
  „Halkan! Halkan! Azt akarom, hogy csak a bírók hallják amit mondok. A zsidók már nagy nehézségeket okoztak nekem, mint ahogy másoknak is. Nem kívánok nekik további szívességeket tenni.” (Védőbeszéd Flaccus védelmében).
  Cicero a védelem tanácsadójaként működött Flaccus, egy római tiszt perében, aki zsidó aranyszállítást akadályozott meg akkori mint mai nemzetközi főhadiszállásukra, Jeruzsálembe. Cicero akkor már volt valaki, és az, hogy valaki az ő pozíciójában „halkan” kell hogy beszéljen, mutatja, hogy környezetében veszélyesen hatalmas erők működtek.
  Egy más alkalommal Cicero ezt írta:
  „A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe.”
  SENECA (Lucius Annaeus Seneca). Első századbeli római filozófus. „Ennek a legbűnözőbb népnek a szokásai olyan erőszakosak, hogy azokat minden ország elfogadta. a meghódítottak kényszerítették törvényeiket a hódítókra.”. (De Superstitione)
  DIODORUS SICULUS. Első századbeli görög történész. Megfigyelte, hogy a zsidók más embereket ellenségeiknek és alsóbbrendűnek tekintették. „Az „uzsora” azt jelenti, hogy pénzt kölcsönöznek nagy kamatra. Ez évszázadokon keresztül nagy nyomorúságot és szegénységet okozott a gójok között. és ez okozta a zsidók elítélését.”
  FELTROI BERNARDINO . 15. századbeli olasz pap. Szelíd ember, aki normális körülmények között a türelemért és könyörületességért szállt síkra, önmagát ‘ugató kutya’-ként írta le, amikor zsidókkal kereskedett: „Zsidó uzsorások halálra nyomorítják a szegényeket és rajtuk híznak meg. Én, aki alamizsnából élek és a szegények kenyerét eszem, legyek néma a könyörületesség meggyalázásának láttán? A kutyák azért ugatnak, hogy védjék azt, aki eteti őket. Engem a szegények etetnek, legyek néma, amikor látom, hogy kirabolják őket a tulajdonukból?” (E. Flornoy, Le Bienbeureux Bernardin the Feltre)
  innen idézve: https://www.jegyzetportal.hu/…/mit_mondtak_hires…
  1222-ben az aranybulla így figyelmeztet rá:
  (XXIV. p.) Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
  MA 2020. OKTÓBER, 17-ÉN AMIKOR ÍROM – E SOROKAT A PÉNZURAIHOZ ÉS CSAHOSAIK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT UZSORÁVAL GYILKOLJÁK – PUSZTÍTJÁK A MAGYAR LAKOSSÁGOT! EZ A TÉNY A VALÓSÁG! MÓDSZER……..”””””””” stb. nálam!
  És nem utolsó sorban a múlt századból:
  Az elő részlet belőle. …
  „…..persze, hogy vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik, no de mit csináljunk – olyan rendszert, amelyik mindenkinek tetszik, nem lehet csinálni emberek!….”””
  És a másik:
  „…A küzdelmet és a gyűlöletet az emberek között nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják Ez egy apró gyökértelen, nemzetközi klikk amelyik egymás ellen fordítja az embereket nem akarja, hogy békében éljenek Ők azok az emberek akik otthon vannak mindenhol és sehol sem Akiknek nincs talajuk ahol felnőttek Aki ma Berlinben él, holnap Brüsszelben, holnapután Párizsban Aztán újra Prágában vagy Bécsben vagy Londonban, és akik otthon érzik magukat mindenhol Ők az egyetlenek akiket nemzetközieknek nevezhetünk Mert mindenhol tudnak üzletelni De a nép nem követheti őket Az nép kötődik a gyökereihez, kötődik a szülőföldjéhez Kötődik a lehetőségekhez amit az országa a nemzete tud adni…”
  HA ELOLVASTÁL IDÁIG, ÖSSZEGEZD MAGADBAN MA MI VAN – NEM ÍROM MOST, HOGY SZERINTEM — ezt később, nehogy befolyásoljalak véleményed állásfoglalásában és a jövő kényszerének, kötelező feladat meghatározásban!
  Szigorlattal:
  Bázakerettye, 2020. 10. 17. id. Kiss László::::::::::””””””” stb. nálam!
  Most közöltem önökkel is! Az EMPI GIGA írásom előtt! 2024. 04. 07. 7:06.

  1. Kedves Uram!
   A nyílt levél írogató stílusa bizonyítja elkötelezettsége irányultságát! Remélem sikerült hozzászólásával felhívni az oldal „Nemzetegyesítést” óhajtó szerkesztőinek a figyelmét munkatársuk kiben létére! Részemről köszönet tisztán látásáért, őszinte jobbítási szándékáért!

 2. SAJNOS KEVÉS A KISS LÁSZÓ ÉS VÉN JOE SZINTÜ EMBER.KIVÁNOM HOGY MINÉL ELŐBB ŐK LEGYENEK TOBBSÉGBEN.KOSZONOM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT. EBBŐL LEHET TANULNI, MÁR AKI AKAR.MÉG TALÁN A KISS UR HOZZÁSZOLÁSÁHOZ EGY VALÓS HUMOROS SZÁJRŐL SZÁJRA TERJEDŐ TÖRTÉNELMI TÖRTÉNETET FÜZNÉK AMI A MÁRA IS IGAZ..MI A KULONBSÉG A TÖRÖK ÉS SZOVJET MEGSZÁLLÁS –EGYESEK SZERINT FELSZABADITÁS. EZEK A GYOZTESEK—KOZOTT.? AZ HOGY A TÖRÖKÖK NEM ÜNNEPELTETTÉK MEG VELUNK .

 3. ……..bocsánat elfelejtettem – valószínűsítem, hogy ma még erősebb gazdi be szól és a NIF törölni fogja a valóságot (írásaimat) – aki érti mit írtam az mentse el magának , illetve az utókornak unokájának!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük