KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Nyílt levél a Békemenet szervezőihez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyszer már közzétettem ezt a levelet, de hallgatás, majd egy előadás keretében elutasítás és mellébeszélés volt a szervezők  egyikének, Bencsik Andrásnak a válasza. Ma ismét közreadom a levelet, hátha felismerték már azóta tanult kollégáim, hogy miért és milyen súllyal kérem azt, amit kérek, mindannyiunk, az egész magyar nemzet nevében.  Ha nem, akkor legalább az én lelkiismeretem tiszta… ha igen akkor együtt tudunk örülni a megvilágosodásnak!

Ez is érdekelheti:  Békemenet lesz június 1-jén

Kedves Barátaim!

Sokan készülünk a margitszigeti „békemenetre”, vagy inkább „béketalálkozóra”, arra a demonstrációra, amely láthatóvá teszi ragaszkodásunkat az emberi normalitáshoz, magyarságunkhoz, értékeinkhez, kormányunkhoz és ahhoz az irányhoz, amely irányt immár tizenkét esztendeje meghatározott dr. Orbán Viktor miniszterelnök. Készülünk, de politikai készülődésünk ebben a mai, nemzetközi magyargyűlöletben, ebben az Isten nélküliségben drámaian kevés. Most a Kárpát-medencéből mindenkinek ott kell lennie majd, ezen a minden alkalommal felemelő és erőt adó megmozduláson. Ám, most másként, mint eddig!

Most lélekben is fel kell készülnünk. Lélekben, hiszen a kereszténységünknek is kifejezője kell, hogy legyen ez a Békemenet. Emlékezzünk Mindszenty Józsefre, aki azt mondta, hogy amíg van egymillió imádkozó magyar, addig nem félti ezt a népet. És van egymillió magyar, aki imádkozik.

Emlékezzetek az Eucharisztikus Kongresszus legnagyobb ünnepére, amikor a parlament előtti szentmise után a tömeg énekelve és imádkozva vonult az Oltáriszentség mögött… micsoda erő és micsoda szeretet lengte be az országot… a Kárpát-medencét. Most ugyanezt az erőt kell megszereznünk Barátaim! Minden Krisztust követő magyar, saját hite szerint képviseltessék a Békemeneten. Hiszen van közös imánk, vannak közös énekeink, vannak papjaink akár püspökeink is, akik vállalják saját híveik és az egész közösség imára hívását a Békemenet alkalmával. Ezt történt a Kongresszuson is, hiszen sok protestáns testvér is jelen volt, amikor Krisztus vonult végig a magyar Fővároson.

Az isteni erő és az isteni védelem nélkül nem megyünk semmire!

Nem holmi bigott elkötelezettség szól belőlem, hanem a tények, és a nemzet hitének ismerte alapján kérlek Benneteket, hogy szervezzétek meg ennek a Békemenetnek a keresztény-keresztyén jellegét. Mert nem egy hit nélküli tömeg demonstrál majd, hanem bizonyítsuk be Isten és emberek előtt, hogy egy keresztény nemzet kéri a Mindenható Isten segítségét, megbánva bűneit, képmutatását és önzését.

Forduljunk Hozzá, mint gyermekek a szüleikhez, mert bajban vagyunk, mert a Sátán és annak szolgái akarják népünket és elért eredményeinket, hitünket és templomainkat – azaz a gyermeki lelkeket – lerombolni, megsemmisíteni.

Mint annyiszor a történelem során, a Máriás-zászló alatt le tudtuk győzni ellenségeinket, most is sikerül, ha Istent megvallva és kérve állunk elé június 1-jén! És nem feledhetjük 1038. augusztus 15-ét… ha úgy tetszik a Szent István közbenjárásával biztosított, „örökös védelmünk” emléknapját…

A csak politikai megmozdulás ma, Isten nélkül, imádság és könyörgés nélkül mit sem ér

Az csupán egy felvonulás, ami nem véd meg, nem hat ki a jövőre, csak egy pillanatnyi megkönnyebbülés, mert látjuk, hogy sokan vagyunk… Ha azonban kereszténységünk őszinte megvallásával, és az Istenhez fordulással, őseinkhez méltó könyörgéssel, imával vonulunk végig a magyar keresztutat szimbolizáló Békemeneten, ígéretéhez híven Krisztus is ott lesz velünk. „Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Mt. 18. 20.)

Kérlek tehát Benneteket, hogy e nándorfehérvári csatához hasonló június 1-jei Békemeneten, ne csak a magunk politikai meggyőződésének szellemében vonuljunk, hanem Kapisztrán példáján fellelkesülve Istennel, Isten nevével álljunk a bástyán, hogy az utána következő két hét harcos imádságával végleg legyőzhessük Magyarország, a magyar kereszténység, a magyar nemzet mai ellenségeit, és megvédhessük gyermekeinket az erőszaktól. Hogy a Békemenet valóban a békéért, a megmaradásért, a jövőért vívott harc utolsó előtti csatája legyen… Istennel a Hazáért és a Szabadságért! Egy az Isten, egy a Nemzet!   

Szeretettel maradok:    

Stoffán György

Nemzeti NaplóNemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Nyílt levél a Békemenet szervezőihez

 1. Keves Gyuri . Isten mets, hogy kétségbe vonjam hiteted és abból fakadó mostani írásodat …
  – DE KÉNYSZERT ÉRZEK, HOGY TUDD AZ ÉN ÜZENETEMET IS – AMIT MOST IDE MÁSOLOK ÉS CSAK NEKED!
  Lajos Szegedi
  László Kiss
  Tapasztalom Isten létezését én is a mindennapjaimban .
  • 3 ó.

  • Válasz
  László Kiss
  Lajos Szegedi HA ÉRDEKEL EGY KÖZMONDÁ-SOS ÉRTELME OLVASD EL A SZOKOTT HELYEN KITETTEM! CÍME A NAPLOPÓK….
  • 40 p.

  • Válasz
  László Kiss
  Lajos Szegedi MEGGONDOLTAM MAGAM ÉS KITESZEM IDE . a téma vallásoldalról így néz ki : https://www.youtube.com/watch?v=4Y4Q-KSOMSA a valóság fizika világában részéről pedig így: NAPLOPÓK KÖZMONDÁS ÉRTELME… ……………………….. László Kiss
  János Farkas Dr. Julius Andan, az Amerikai Pszichiátriai Társaság elnöke néhány ritka műkincsért cserébe védelmet kér Joshi Masadától, a japán nagytőkéstől: fél évre szeretne eltűnni a világ elől, amíg felkészül egy összeesküvés leleplezésére, melyben huszonöt éve vesz részt. Masada elitegysége, a Kunoichi Klán elrejti Andant.
  NEM SEMMI EZ KÉREM !!!!????
  17.000 Ft
  Az Áruló + A téboly katonái + A végső háború
  A trilógia három kötete
  Műfaj: politikai thriller
  Oldalszám: 379 + 360 + 442
  Kiadás éve: 2000, 2007, 2012, 2014, 2020, 2022.
  ÉN INGY – ÉR KÖZLÖM ÉS NEM 1181 OLDALON, HA NEM – PÁR MONDATBAN!
  Kezdetét pontosan felelősséggel megírni ember nem tudja, de az biztos, amikor ha jók lesztek és parancsainknak szót fogadtok, vissza adjuk a napot nektek! Vajon melyik napfogyatkozáskor történhetett ez a megtörtént esemény – talán az un. Őskor után, minden valószínűséggel, a lexikális tudásban szereplő idő sík szerint – mai időszámításunk szerint 0 év előtt 13 ezer évvel történt: a és a tavaszból nyár lett, egy új világ született. Azaz az őskorból egy újvilág született – 1222 évben a 0 év után írásban a magyar rögzítette kik a naplopók – ugye érted a magyar az élősködök szemetekre mondja találóan és hagyatékként a tudást – ez pedig nem más mint az un. ARANYBULLA… érdemes felidéznem:
  Az Aranybulla szűkebb értelemben a II. András magyar király által 1222. április 24-én a székesfehérvári országgyűlésen kiadott, függőpecséttel ellátott … királyi okirat, amelyre a magyar nemesség jogait először rögzítette.ÉRTHETŐ!?
  31. CIKKELYE:
  2. § Hogyha pedig mi, vagy az utánunk következendő királyok közül valaki ezen mi szerzésünknek ellene járna valaha, ez a levél adjon szabad hatalmat mind a püspököknek, mind más jobbágyuraknak és országunkbeli nemeseknek mindnyájan és egyen-egyen, jelenvalóknak és jövendőbelieknek és az ő megmaradékoknak, hogy mind nekünk, mind az utánunk következendő királyoknak minden hűtelenség szégyenvallása nélkül ellentállhassanak és ellentmondhassanak mind örökké. ”
  – 31. cikkely[
  ENGEDÉLLYEL ENGEDTE:
  (VIII. p.) Ha külföldiek, tudniillik tisztességes emberek, jönnek az országba, az ország tanácsa nélkül méltóságokra ne emeltessenek.
  KIZÁRTA AZ URALOMBÓL: A 24.CIKKELYE:
  (XXIV. p.) Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
  UGYE ÉRTED,HOGY MIÉRT HÁZASODTAK BE ÉS UN. KUTSABŐR, NEMESLEVELET VÁSÁROLTAK MAGUKNAK !!!!????
  VAN KÉRDÉS?
  Id. Kiss László 2024. 05. 12. 6:50kor írtam –.–..–.-.-. küldöm most(((((((((((((((((((((((((((((((
  • 1 p.

  YOUTUBE.COM
  Keresztény film 2024 | „Istenben hinni jó” Isten vezetett arra, hogy boldog életre találjak
  Keresztény film 2024 | „Istenben hinni jó” Isten vezetett arra, hogy boldog életre találjak
  • 30 p.

  • Válasz
  • Előnézet eltávolítása
  VÉGÜL: AZ ISTENI HITRŐL VALLÁSRÓL: ÉN SE NEM HISZEM SE NEM VALLOM ÉN TUDOM HOGY VAN!
  Megszakítom üzenetem: 2024.05.12.7:47-kor! id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük