KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nógrádi György: Ilyen a háború másfél évében nem volt, puccsot kíséreltek meg Zelenszkij ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Ukrajnába érkező pénz és fegyverszállítmányok 30 százaléka eltűnik, ahogy odaér – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Hír Tv Háború Ukrajnában című műsorában.

A német tv vasárnap bemutatta, hogy megérkeztek az ukránok, akiket a Leopard–1-es harckocsikra kell majd kiképezni, de ők nem katonák, hanem civilek – mondta Nógrádi György a Hír Tv Háború Ukrajnában című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette, bemutattak egy elektroműszerészt, akit fel kéne készíteni a harckocsira. Ukrajnában jelenleg nincs katona, mindenkit elvisznek, aki nem tudja megfizetni, hogy ne sorozzák be – jegyezte meg a szakember.

Emlékeztetett, ilyen a háború másfél évében nem volt, puccsot kíséreltek meg Zelenszkij ellen, a különlegeskommandó parancsnokhelyettese ellen már eljárást is indított a titkosszolgálat.

A nyugati segítség nélkül Ukrajna órákig tudna fennmaradni. A németek még mindig nem döntötték el, hogy a taurus rakétákat odaadják-e az ukránoknak – mondta, hozzátéve a német lakosság 52 százaléka nem támogatja a rakéták átadását, míg a legutolsó szlovák felmérés azt mutatja, hogy az embereknek elege van az ukránokból.

Az év végén érkező F–16-os vadászgépekről elmondta, az oroszok felkészülnek abból, hogy vissza tudják hárítani az ukrán támadásokat.

Nógrádi György emlékeztetett, a pénznek és a fegyvernek a 30 százalékát ellopják, ahogy odaér Ukrajnába.

Elmondta, Oroszország egy atomhatalom, a világ atomfegyvereinek akkora százalékát ellenőrzi, mint az Egyesült Államok.

„Az orosz gazdaság működik, az orosz átlagember ma a háborút nem érzékeli, Putyin helyzete stabil” – hívta fel a figyelmet a szakember.

Magyar Hírlap

Kiemelt képen: Nógrádi György / Fotó: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő tisztelői és rajongói Facebook-oldala

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: