KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nincs bizonyíték arra, hogy vegyifegyvert használtak volna az ukránok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Zaporozsjei területen nincs bizonyíték arra, hogy az ukrán hadsereg vegyi fegyvereket használt volna Orekhov környékén.

Ezt Vlagyimir Rogov, a Zaporozsjei terület közigazgatásának főtanácsosa jelentette be, ezzel cáfolva a tegnapi jelentéseket. Rogov a Telegram-csatornáján leszögezte:

„Minden emberünk, aki a térségben teljesít szolgálatot, és akivel sikerült felvennem a kapcsolatot, ugyancsak nem erősíti meg a neten terjedő információkat”.

Katonai tudósító: Ukrajna vegyi fegyvert vetett be

Ráadásul a zaporozsjei fronton az elmúlt két napban egyetlen olyan áldozat sem fordult orvosi segítségért, aki a vegyi mérgezés tüneteit mutatta volna – mondta Rogov.

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a zaporozsjei fronton ilyen mérgező anyagok alkalmazására áprilisban került sor. Akkor az ukrán fegyveres erők drónok segítségével próbáltak ismeretlen anyagot permetezni orosz állásokra, és akkor egy katona égési sérüléseket szenvedett – folytatódott a közlemény.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / TEK IMAGE / Gettyimages

Ez is érdekelheti:  Hivatalos: tűzparancsot kaptak Bidenéktől az ukránok

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük