„Nézd meg jól fehér, mert ez lesz a jövőd!” (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Felkavaró videó terjed az interneten arról, ahogy egy fekete banda járókelőket szégyenít meg, arra kényszerítve őket, hogy végigcsókolgassák a bakancsaikat, miközben kihangosítón üvöltik, hogy „Ez lesz a jövőtök, a rabszolgáink lesztek! Rabságba taszítunk titeket őseitek bűnei miatt! Ez Isten akarata, meg van írva”.

 

Elszabadultak a radikális feketék Amerikában.

Rengeteg a lent láthatóhoz hasonló kép és videó terjed az interneten, ami alá csak adja a lovat, hogy a közösségi média nem is nagyon tesz ezek terjedése ellen. A Twitter egy ideje például nem tiltja a #whitegenocide (fehér népirtás), #NoMoreWhiteBabies (ne legyen több fehér gyermek), és a #WhiteExtinction (fehér kihalás) hestegeket – bár előre szólok, hogy ne keressen rá senki, mert a tartalmak legalább fele erősen 18+-os tartalom, de az ijesztőbb az, hogy a másik fele viszont halál komolyan gondolt politikai nyilatkozat.

Egy nagyon szolid példa a szoft fehérellenességre. Ennél csak durvábbat találni.

Erre szoktak jönni ellenzéktől azok az érvek, hogy „jó, mindkét oldalon vannak hülyék.” A probléma az, hogy az egyiket a Twitter reklámozza, a másikat letiltja.

A #IRMovement lényege egyébként, hogy a fekete felsőbbrendűséget hirdetők megalázó képeket töltenek le pornóoldalakról, és azokat terjesztik – a közösségi média segítségével.

A lenti videó viszont azt mutatja, hogy a dolog kiköltözött az internet mélyebb bugyraiból – nevezzük nevén a Twittert – és a pornóoldalakról, és megjelent az utcán, amit a lent látható videó is megerősít:

Nem kell hozzá nagy angoltudás, hogy értsük, mit mondanak:
  • Nézzétek, fehérek, mert ez lesz a jövőtök!” – úgy tűnik – legalábbis amennyiben a fekete „prédikátornak” igaza van –, Orwell nem sokat tévedett a bakancsos jóslatával.
  • Rabszolgáink lesztek őseitek bűne miatt!” – itt mondjuk említsük meg szolidan, hogy legalább annyi fehér rabszolgát adtak el feketéknek és araboknak a történelem során, mint viszont, ráadásul jóval több fekete volt másik feketének rabszolgája, mint fehérnek.
  • Fogságba ejtünk titeket, minden erőszakért, gyilkosságért, lopásért, amit elkövettetek!” – remélem ebből minket Közép-Európában kihagynak. Nem sok afrikai gyarmatunk volt szerencsére.
  • Ez Isten akarata, meg van írva a Bibliában.” – érdekes elmélet. Mondjuk az enyémben nem találtam, de biztos nekik a régi Károli-féle fordítás van meg még.

Úgyhogy így állunk.

Forrás: 888.hu

NIF

One thought on “„Nézd meg jól fehér, mert ez lesz a jövőd!” (videó)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük