TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NETO-vább, NATO! – A NATO elkorcsosult országok katonai szövetsége

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Leo Hohmann független amerikai újságíró megfontolásra érdemes gondolatokat fogalmaz meg május 28-i röpiratában  annak kapcsán, amit Jens Stoltenberg NATO-főtitkár nyilatkozott nemrég. Stoltenberg a múlt hét péntekén több más, nyugati politikussal és intézménnyel együtt emlékezett meg a homofóbia, bifóbia és transzfóbia elleni világnapról. Ennek során nyilvánosan is megerősítette, hogy a nevével fémjelzett szervezet elkötelezett az LMBTQP+ személyek jogainak védelme mellett. De ez a fickó egyetlen könnycseppet sem hullatott sem az első, sem a második világháború sokmilliós embervesztesége, a többi, nemzeti népirtás vagy éppen az anyaméheken belül milliárdnyi emberéletet megrabló abortusz áldozatainak az emlékére. Sőt a jelek inkább arra utalnak, hogy katonai szervezete nem ékére törekszik, hanem agresszív hadviselésével minden eddigit messze meghaladó, újabb vérontásra készül!

Jose Nino író korábban már maga is szépen összefoglalta ezt a jelenséget a Big League Politics számára írt cikkében:

„Az Észak-atlanti Szerződés Szervezete (NATO) elkötelezett amellett, hogy teljesen elfajzott “értékeket” terjesszen külföldön is. Miközben Oroszország láthatóan jelentős eredményeket ér el a NATO által támogatott ukrán erőkkel szemben Kelet-Ukrajnában, a NATO vezetői úgynevezett kardinális erények lufijainak eregetésével igyekeznek elterelni a figyelmet az Oroszország elleni proxy háború szánalmas kudarcáról. Oroszország 2022. február 24-i ukrajnai inváziója óta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár feltűnően harsány hangon beszél a NATO értékeiről. Arról tesz kinyilatkoztatásokat, hogy miért kell megbízni ebben az intézményben, akár annak ellenére is, hogy hosszú évtizedek óta egyfolytában csak a bizonytalanságot növeli mindenfelé, ahová “védelmi” fegyvereinek célkeresztjét fordítja – Szerbiától egészen Líbiáig.”

Május 17-én, pénteken Stoltenberg az X-en hangzatosan megerősítette a NATO elkötelezettségét az LMBTQP+ értékek mellett, amelyek szerinte a jelenlegi nyugati értékrend alapját képezik:

A NATO azért létezik, hogy megvédjen 32 országot és ezek népeinek jogát a szabad és békés élethez. A homofóbia, bifóbia és transzfóbia elleni nemzetközi napon és minden más napra is érvényes, hogy: minden szeretet egyenlő értékű. Ezért az LMBTQP+ emberek is csorbítatlan tiszteletet és méltóságot érdemelnek, és én büszke vagyok arra, hogy a szövetségesüknek mondhatom magam. (#IDAHOBIT)

Nino emlékeztet minket arra, hogy miért is alapították meg a NATO-t a II. világháború után, 1949-ben. Ennek eredeti célja az volt, hogy ellensúlyozza a Szovjetunió befolyását az európai kontinensen. Aztán a Szovjetunió összeomlása óta a NATO most már arra törekszik, hogy az általa egypólusúnak képzelt és demokratikusnak mondott világot Amerika egyre működésképtelenebb képére és hasonlatosságára alakítsa át. Nem csoda, hanem inkább borzalom hát, hogy beavatkozásaival a Balkántól egészen Afrikáig és tovább mindenfelé csak kárt és felfordulást eredményez.”

Ez is érdekelheti:  Ukrán katonai teherautó törte át a magyar-ukrán határt

A NATO-t a világ legtöbb nemzete már nem tekinti védelmi szövetségnek

A NATO 1999-ben Jugoszlávia 2011-ben pedig Líbia ellen indított támadó háborút. Később Afganisztánt szállta meg, de ennek az elhúzódó megszállásnak az eredményeként ez az ország 2021-ben sem lett szabadabb és semmivel sem került jobb helyzetbe, mint amilyenben 20 évvel korábban, még az amerikaiak előtt volt. Sőt sokkal veszélyesebb lett, mivel több milliárd dollár értékű amerikai és nyugati katonai fegyver került tálib terroristák kezébe.

De még talán a fentieknél is pusztítóbb hatása van annak a ténynek, a NATO újmarxista kulturális és marxista nonprofit szervezetek egész seregét támogatja. Ezzel pedig olyan értékeket támogat ő maga is, melyek ellentétesek a Bibliában találhatókkal. Elismerik a melegek „házasságát”, azt akarják elérni, hogy egészen a születés pillanatáig meg lehessen ölni a magzatgyermekeket, és még éretlen gyermekekre bíznák azt, hogy Isten és a természet rendelésével szemben ők maguk választhassák meg, melyik nemhez tartoznak. Tehát a NATO is magáévá teszi az ún. ”társadalmi nem” (gender) tanítását, amely azt a célt hangoztatja, hogy fel kell szabadítani a nemi tévelygőket és mentálisan zavarodottakat az őket sújtó „elnyomás” alól. De vajon miért támogatnak olyan eszméket, amelyek ilyen mélyreható rombolást okoznak a társadalmak egészséges nemiségre épülő szerkezetében? Mert azt nagyon is jól tudják, hogy egyetlen közösség, egyetlen nemzet sem maradhat fenn erkölcsi korlátok és valami olyasféle odaadás nélkül, amelynek jegyében kultikus tiszteletben részesít egy világinál magasabb hatalmat, és ami messze meghaladja a testi ember anyagi-fizikai valóságát.

Nino ehhez még hozzáteszi:

„Az a helyzet, hogy minden olyan országon, amely összefekszik a NATO-val, hamarosan kiütköznek a kevert kultúra, a nemi elkorcsosulás és mindezek nyomán a társadalmi hanyatlás fertőzésének jelei. De talán még ezeknél is veszélyesebb, hogy a NATO egy olyan katonai szövetség, amely a maga bigottan önhitt ideológiájával fenyegető háborút indított a világbéke ellen.“

Márpedig mindannyian tudjuk, hogy egyetlen nemzet sem maradhat fenn testben és/vagy lélekben erős férfiak nélkül. A szoknyában flangáló transznemű “nők”, akik biológiailag minden egyes sejtjükkel életfogytig férfiak maradnak annak dacára is, hogy közben nőnek hazudják magukat. Az esetek többségében ezekből sosem lesznek jó katonatisztek, mégis ez az az elfajzottan korcs viselkedés, amelyet most az USA, Európa, Ausztrália, Kanada és Izrael hadserege is minden erejével támogat és ösztönöz. Márpedig ezek a szivárványos zászlókat lengető, gyülevész hadak – ha egyáltalán kijutnak a harctérre – megalázó vereséget fognak szenvedni Oroszországtól és Kínától. Közben mindannyiunkat bajba sodornak azzal, hogy folytatják vérgőzös terveik megvalósítását, és tovább piszkálják a medvét és a sárkányt a harmadik világháború forgatókönyvének erőltetésével. Mert mi más lenne az eredmény, ha államilag támogatott perverziójukkal tovább dédelgetik az emberi viselkedés legaljasabb megnyilvánulási formáit?!

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs: Volksbund

A Nyugat globalista programjának lényegét az az ördögi kísérlet képezi, hogy a Georgia Guidestones-ban és más globalista tervezetekben elveknek megfelelően kiirtsák az emberiség legszegényebb és leginkább kiszolgáltatott részét. Mert azt mindenki tudja, hogy melegházasságból nem születnek gyerekek. Az elnőiesedett, kiherélt, megcsonkított és transznemű fiatalok sem fognak szaporodni. És ezeknek a NATO-s törekvéseknek, vagyis a szervezetet irányító háttérhatalmi erőknek, az őket vezénylő tőketulajdonosoknak éppen ez a céljuk.

Éppen ezért minden olyan nemzetnek, amely valódi értéknek tartja a szabadságát és függetlenségét, azonnal ki kell lépnie ebből a katonai szövetségből! Azoknak pedig, akik még tagjai ennek a szervezetnek, mielőbb ki kell szabadulniuk a NATO ördögi karmaiból. A miért kérdésére egyszerű a válasz: azért, mert a NATO pszichopata vezetői szólamaikkal és tetteikkel erkölcsi nihilizmust terjesztenek, lételemük a háborús uszítás és az emberek szabad elméje feletti sátáni hatalom gyakorlása. Mondjunk tehát nemet a NATO-ra: NO TO NATO!

Madocsay Miklós

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük