KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Népmozgalom a kútlegalizálás ellen – a politika diktál, de így a gazdákat és a vidéki embereket megfosztják az ingyenes vízhasználattól

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jó lenne, ha elgondolkodna a politikum azon, hogy nem csak szavakban kell támogatni a magyar gazdákat, hanem itt az idő a gyakorlatban is ezt tenni a multik pátyolgatása helyett! – mondják a Nemzetegyesítők. Ez a videó csak a vízkérdést taglalja, de van probléma bőven más területeken is!

A háborúellenesség, a fegyverszállítások ellenzése miatt, az LMBTQ ügyben kifejtett tevékenységéért a kormányt dicséret illeti, de az állampolgárokkal sokkal többet kellene foglalkoznia  a kormánynak ahhoz, hogy ne a hazaáruló ellenzék legyen az, aki kihasználja a kormány gigantomániás hibáit!

A parasztságnak már a vízhez sincs joga, mert az kell az akkumulátorgyáraknak!?

A víz „állami tulajdonban” van, ezért a kormány úgy gondolja, teljesen önkényesen annak adhatják oda akinek akarják, attól vehetik el, akitől akarják? Kiszolgálva ezzel is a globalista érdekeket!?

A köztulajdon nem a kormány tulajdona, amivel azt tehet, amit akar!

A kormány törvényt hozott a kutak bejelentéséről, és engedélyezéséről, ami a locsolást a saját kutakból is bejelentéskötelezetté, majd fizetőssé teszi! Egy kút engedélyezése az 1 millió forintot is elérheti! A gazdáknak a földjeiken több saját kútjuk is van! Aki nem tesz ennek eleget, ott betömetik a kerti és egyéb kutakat! A víz a gazdáknak eddig éves szinten 400 ezer köbméterig ingyen felhasználható volt! A kútfúrás alapvető jogunk volt! Ha a gazdákat és a vidéki embereket megfosztják az ingyenes vízhasználattól, nem éri meg sem a háztáji önellátás, sem az állattartás. Ezzel egyrészt új adót vezetnek be, másrészt megszüntetnék az egészséges élelmiszerek saját megtermelésének a lehetőségét, ezáltal tönkreteszik az őstermelőket, kiürülnek a piacok: nem lesz több házi tojás, házi tej, vegyszermentes zöldség, eper, málna sem! Így kényszerítenek rá a multinacionális ellátóláncok által forgalmazott egészségtelen élelmiszerek fogyasztására, azok profitjának növelése céljából.

A locsolást drónokkal fogják figyelni, és büntetni fogják az „illegális” vízhasználatot. Ahogyan a szüretelőket, és építkezőket is megfigyelték, mert a kaláka be lett tiltva: családtag a családtagnak nem segíthet ingyen az állampárt törvénye szerint!

Fackelmann István és dr. Bene Gábor beszélgetése a Hungária Televízió Parasztstúdiójában készült. A felvételt Kőszegi M. László készítette:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: