KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nemzeti jogvédő a vádlottak padján 2.- tanúk és felvételek is cáfolták a Gaudi elleni koncepciós vádat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A második tárgyalási napon,  2015. március 9-én rendőr és civil tanúk és a megtekintett felvételek is cáfolták az ügyészi vádat a dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő és két hölgy ellen Pásztor István tavalyi leköpése kapcsán indított koncepciós büntetőeljárásban.

A vád: aljas indokból elkövetett személyes szabadság megsértése és nyilvános rendezvényen elkövetett csoportos garázdaság, a nemzeti jogvédő esetében felbujtói minőségben. A nagyszámú hazafias hallgatóság jelenlétében zajlott egész napos tárgyaláson III.r. vádlott is vallomást tett, tagadta bűnösségét, kiemelve, hogy a tavaly május 9-i földvédő tüntetés két diplomás rendezőjeként ment oda a Pásztort inzultáló fejkendős köpködőhöz és többször megpróbálta őt rendre utasítani, eltaszigálni, ezt a felvételek is alátámasztották.

 Leszögezte: Gaudi senkit nem szólított fel Pásztorral szembeni bűncselekmény elkövetésére és nem volt „lincshangulat”. Felháborodásának adott hangot, hogy míg a fejkendős  bajkeverőt felsőbb utasításra futni hagyták, addig őt hetekkel később két napra őrizetbe is vették botrányos körülmények között. Az események közvetlen közelében tartózkodott négy rendőr tanú egybehangzóan megerősítette, hogy közvádas bűncselekményt és „lincshangulatot” nem észleltek, illetve Pásztort mozgásában sem akadályozták. Hozzájuk hasonlóan cáfolta a vádbeli állításokat a tüntetést dokumentáló és most kihallgatott egy fotós és egy videós is.

felvételek tárgyaláson történt megtekintése és értékelése során világossá vált a vád megalapozatlansága és koncepciós jellege.

A következő tárgyalás időpontja: 2015. május 9. (szerda) 9 óra (helyszín: Pesti Központi Kerületi Bíróság, fszt. 7. tárgyaló) , ekkor még egy rendőr tanú kihallgatására, perbeszédekre és ítélethozatalra kerül sor a bíróság tájékoztatása szerint.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Gaudira súlyosabb büntetést kér az ügyészség, mint Gergényiékre

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Nemzeti jogvédő a vádlottak padján 2.- tanúk és felvételek is cáfolták a Gaudi elleni koncepciós vádat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük