KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felakasztana egymillió embert

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A liberálisok polgármesterjelöltjei közül az egyik felakasztaná a jobbikosokat, a másik parasztoknak titulálta a vidékieket. Fodor Gábor mindenkit elfogadna, ám a liberálisok kijelentései alapján csak magukat fogadják el.

N1Tv

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

10 thoughts on “Felakasztana egymillió embert

 1. A Jobbik lenne a legerősebb párt, ha nem lenne túl rasszista párt.
  A Jobbik is akasztana, zsidót, cigányt, mit várunk?

  1. Kíváncsi lennék, ha a cigányok Önt rabolnák ki minden héten, a fehérgallérosok elvennék a bankba tett összes pénzét, annak ellenére, hogy mi fizetjük szinte az egész világon a legtöbb adót, akkor elkeseredésében milyen mondatokat mondana hirtelen.
   Az a baj, kedves Csík úr, hogy ön nem tesz különbséget emberek cselekedetében.
   Mert amit szabad a cigánynak, és a zsidónak, azt még megemlíteni sem szabad, mert az Ön fajtája rögtön megpecsételi a jól bevezetett mondatokkal, hogy rasszista.
   Ezzel aztán felhatalmazást ad a kiválasztottaknak arra, hogy azt csinálhassanak, amit akarnak.
   Ezért fordul elő, hogy a hírhedt padláslesöprést, minden következmények nélkül, sokkal hatékonyabban elvégezhetik ebben az országban.

   1. A cigányok senkit nem rabolnak ki, A mindenkori kormányok sose engedték beilleszkedni, amikor már kezdenének rendbe jönni kitaszítják, elveszik minden munka lehetőséget előlük, szegregálják, negyedrangú állampolgárként kezelik őket. Uram ! ön mit tenne, ha minden munka lehetőségtől megfosztanák, felélné a tartalékokat, majd kikapcsolnák a fűtést villanyt stb… Mit tenne?
    Az ügy komoly, a segélyezési rendszert leállítani, valós munkahelyeket teremteni, Tisztességesen bárki is csak úgy tud megélni, ha tisztességes munkája van és tisztességes fizetése.
    A Fidesz pedig a hatalmával vissza él és nyomorba dönti a magyarság nagy részét! a baráti körei milliárdos pályázatokban dúskálnak, mi meg három műszakban se tudunk kitartani fizetésig, ha minden számlát kifizetünk. Szebb jövőt minden magyar állampolgárnak, remélem egyszer eljön.

  2. A Jobbik nem vall liberális eszméket, remélem a felsoroltakon kívül még a buzikat is akasztaná!!! Az emberiség szégyenei és még a felvonulásukat is türni kell!!! meg a holokausztot és a cigányok több száz Magyart megöltek, mert lusták dolgozni és éhen dögleni nem akar, inkáb más életét veszi el, hogy hozzá jusson a pénzéhez. Az átlag Magyar embert miért nem ünnepeli senki??????????? Egy dolgot ne feledjen el CSÍK__________________ Úr Ez Itt MAGYARORSZÁG még is a MAGYAR a szolga, de már nem sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Szabóné

   1. Szabóné
    2015/03/16 – 08:29

    ÉN SZERETEM HAZÁMAT, DE FÉLTEM AZ OLYAN GYILKOS ELMÉKTŐL, MINT ÖN IS.
    Minden Magyar felelős minden magyar emberért!

 2. A Jobbikos Szilágyi úrnak teljesen igaza van. Ennek a belvárosi okoskodó, három p-nek+ hatalomért élő, felelőtlen kalandor bandának köszönhető, hogy az általuk leparasztozott, dolgos emberek sem tudnak már megélni munkájukból, mert azt is elvették, vagy ellopják.

 3. Anna:: dolgos emberek sem tudnak már megélni munkájukból, mert azt is elvették, vagy ellopják. De vajon kik ha nem a zsidók és nem is cigányok, akkor kik? A cigányainktól épp úgy megfosztották a megélhetési munkájuktól.

  1. Kedves Ferenc!
   Leírhatom név szerint is, de azt hittem elég a belvárosi okoskodók (régi SZDSz és holdudvara) megjelölés, mert ha előérzetem nem csal Ön sem tartozik a tinik közé, mint ahogy én sem.
   De engem az érdekel, hogyan tudnánk egymást kihúzni a gödörből, ahová tudatosan, előre megfontolt szándékkal löktek bennünket. Márpedig ki kell jönnünk!!! Ezen törjük a fejünket, mielőtt ők törnék be! Üdv. Anna

 4. „De vajon kik ha nem a zsidók és nem is cigányok, akkor kik?”
  Kedves Csík úr!
  A fentieket csak azok tehették meg akik hatalmon vannak – kiknek a kezében van a hatalom ma Magyarországon???
  H.B.
  „Nézd meg, kit nem szabad bírálni, és tudni fogod, ki uralkodik fölötted”(Voltaire)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük