KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem valós a nyúlketrecben tartott zsidó gyermekeket ábrázoló videó (frissítés)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meg nem erősített infotmációk alapján közöltük, hogy zsidó gyermekeket tartanak a Hamász terroristái nyúlketrecekben. Ez az információ szerencsére hamisnak bizonyult.

A valóságban azt a felvételt egy Rybar nevű felhasználó indította útjára majd többen megosztották. Ez az információ tehát hamis:

Tegyük hozzá, hogy a világ bármely pontján is készültek ezek a felvételek ezekről a csöppségekről, akik ezt ellenük elkövették, vagy éppen elkövetik, átkozott rohadt mocskos gazemberek. Azokkal az söpredék fehérjehalmazokkal csak egyféleképpen lehet bánni és tisztában vagyunk azzal, hogy olvasóinknak is tudják, mire gondolunk.

Frissítés:

Írtuk a fentieket hétfőn délután, majd este az izraeli külügyminiszter Eli Kohen nemzetközi sajtótájékoztatót tartott, ahol utalást tett erre az eseményre. Ennek megfelelően azt véljük, hogy mégis valós lehet az információ. Eli Kohen sajtótájékoztatóját a Hír Tv jóvoltából itt lehet megtekinteni:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az EU, mint az újkori gyarmatosító

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük