KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

HAMÁSZ terrorizmus: Túszként fogvatartott német állampolgárok és nyúlketrecbe zárt, elrabolt zsidó gyerekek (videóval – 18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy Hamász-militánsok teherautójában fekvő nőről kiderült, hogy német állampolgár, aki egy zenei fesztiválra érkezett Izraelbe – jelentette a CNN. A csatorna szerint a közösségi oldalakon keringő videón Shani Luk német-izraeli állampolgár látható, amint a militánsok teherautójában fekszik. Unokatestvére a The Washongton Postnak elmondta, hogy a lány a Nova fesztiválon volt, amelyet az izraeli Reim közelében tartottak.

A testvér kifejtette, hogy a rokonok a tetoválásáról ismerték fel a lányt, Cook is hosszú rasztafürtöket visel. A videón látható, ahogy a lány mozdulatlanul fekszik a teherautóban, az egyik fegyveres a derekára tette a lábát, egy másik pedig egy rasztafürt csomójánál fogva tartja. A teherautó körül tömeg gyűlt össze, a jelenlévők közül néhányan tapsolnak.

A németországi és izraeli hatóságok jelenleg semmit sem tudnak a lány állapotáról és hollétéről, bár a közösségi médiában közzétett információk szerint a lány már nem él.

Ezt megelőzően a Guardian című brit lap felvételeket közölt a helyszínről, amikor palesztin fegyveresek megtámadták a dél-izraeli zenei fesztivál résztvevőit.

Az alábbi videón – annak közlője szerint – olyan nők, lányok láthatóak, akiket a Hamász rabolt el:

Közben a közösségi oldalakon napvilágot látott egy olyan videó is, amin nyúlketrecben tartott kicsiny gyermekek láthatóak. Meg nem erősített információk szerint olyan zsidó gyermekekről van szó, akiket a HAMÁSZ terroristái raboltak el, amikor szombaton betörtek Izraelbe. A videón gúnyos nevetés hallatszik. Amennyiben valóban elrabolt izraeli gyermekeket mutatnak a felvételeken, az nagyon súlyos aggályokat vet fel és az sem tudható, hogy ezek a gyermekek kikerülhetnek-e élve a terroristák karmai közül.

Ezt már a USA szerte népszerű Jackson Hinkle amerikai színész, YouTuber, politikai kommentátor sem bírta ki szó nélkül, megosztotta:

Nem sokkal később a fent bemutatott hírről kiderült, hogy nem valós – szerencsére… Tegyük azonban hozzá, bárhol készültek is ezekről a gyermekekről a felvételek, azok, akik így bánnak velük mocskos rohadt gazemberek.

Nem valós a nyúlketrecben tartott zsidó gyermekeket ábrázoló videó

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az elmúlt évtizedek legnagyobb korrupciós botránya bontakozik ki a fővárosi számlagyár ügyében

Kiemelt képen: Palesztinok áttörnek egy kerítésen. Anadolu Agency via AFP

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük