KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem tárgyalunk Fidesz-idiótákkal! – Idióta vagyok…, avagy engem jobbról előznek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A tavalyi pridon rakták ki az alábbi transzparenst:

IDIÓTA FIDESZES AGYMOSOTTAKKAL NEM VITATKOZOM….
CSAK EGY IDIÓTA ÍR ILYESMIT HOGY ELLENZÉK…. ORBÁNISZTÁNBAN NINCS ELLENZÉK….UGYANAZ A PATKÁNYFÉSZEKBŐL VALÓ AZ EGÉSZ BRANCS…..

 Levédia krónikása:

Te nem olvastál híreket. Akkor, amikor évekkel ezelőtt megírták, hogy Kunhalmi Ágnes belopózott a parlamentbe, és ott kitűzött két zászlót.

Kunhalmiék eredeti baja az volt, hogy az uniós rongy miért nincs kitűzve a parlament épületére. De ha már ott volt, Ágnes asszony, egy füst alatt, kitűzte a ratyis rongyot is. Orbán igaz, nem tiltotta be a Pride-ot. Arról meg végképp nem tudok, hogy egy hetesre tolta volna ki.

Ellenben kevés híján négy évtizedig hivatásszerűen foglalkoztam (kül)politikával. Így azért tudok egy s más olyasmit, amit a laikusok nem tudnak.

Én például fel tudom mérni, hogy Orbánra milyen nyomás nehezedik Brüsszelből.

Külpolitikusi vénám megláttatta velem: Orbán taktikázik. És mindig ő szereti – akarja – megválasztani a készülő összecsapás színterét, Régi megfigyelésem: ha már nagyon “sáros” Brüsszel/EU-ban, mindig tesz valami engedményt, gesztust a NATO felé.

Aligha tévedek, ha azt feltételezem: NEKI SINCS KEDVÉRE A DEGENERÁLTAK évenkénti RONGYRÁZÁSA. Ám nem a Pride-ok engedélyezésének a kérdése az, amiben konfrontálódni akarna Brüsszellel. VANNAK ENNÉL SOKKAL FONTOSABB DOLGOK IS. Például A SZUVERENITÁS VÉDELME, ILLETVE A HÁBORÚ ÉS BÉKE KÉRDÉSE. E téren éppen eléggé kihúzta már a gyufát Brüsszelben. Ahogy az LMBTQ, a gender-elmélet propagálásának, a gyermekvédelemnek a kérdésében is.

Látom azt is – meg is tudom ítélni -, hogy milyen fenyegetéseknek van kitéve. Tudsz-e arról, hogy az általad nem létezőnek tekintett ellenzék hogyan mószerolja Orbánt – és a hazánkat is – Brüsszelben, Washingtonban, a nyugati fővárosokban? (HOLTVERSENYBEN KIJEVVEL.)

Ezzel kapcsolatban viszont én sem vagyok biztos abban, hogy kell-e, SZABAD-E engedményeket tenni az olyan kérdésekben, mint például A WHO EGYEZMÉNYHEZ VALÓ CSATLAKOZÁS. Amit ha megteszünk, azzal SZUVERENITÁSUNKAT ADJUK FEL. Ami lenullázza Orbán, a Fidesz egész narratíváját, értelmetlenné, nevetségessé, visszatetszővé teszi Brüsszellel való huzakodását. Erősítve azt a gyanút, hogy a Fidesz, maga Orbán – a hatalmát, megszerzett vagyonát féltve – lefekszik a globalistáknak, suttyomban összejátszik velük. Ami táptalajt ad annak SZÉLESKÖRŰ, ŐRJÖNGŐ GYŰLÖLETNEK ÉS TÖMEGHISZTÉRIÁNAK, ami a szlovák miniszterelnöknek is csaknem a vesztét okozta.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (I. rész)

Nem veszitek észre, nem akarjátok észrevenni, hogy NÁLUNK IS ERRE MEGY KI A JÁTÉK?. (Ez részemről egyszerre kérdés, illetve állítás.) Brüsszelből szítják, gerjesztik azt a légkört – azt a már-már POLGÁRHÁBORÚS SZEMBENÁLLÁST, ami közepette nálunk is elég lehet majd egy magányos gyilkos ahhoz, hogy eleget tegyen a londoni Timesban közölt ukáznak; „IDEJE ELTÁVOLÍTANI ORBÁN VIKTORT, PUTYIN BÁBJÁT AZ EURÓPAI UNIÓBAN”. A Fico elleni merénylettel, mindenesetre most a gyakorlatban SZEMLÉLTETTÉK, HOGY MIT ÉRTENEK “ELTÁVOLÍTÁSON”.

Felfigyeltél-e annak idején arra, ami az un. „fütyülős tüntetésen” elhangzott? („Orbán korrupt, fasiszta diktatúrája AZ OROSZ TITKOSSZOLGÁLATOK SZURONYAIN NYUGSZIK”) Olvastál-e a londoni Timesnak az említett címmel közölt cikkéről? Nem dereng semmi azzal összefüggésben, hogy a minap meggyilkolni akart Robert Ficot ugyanúgy nem szeretik Nyugaton, mint Orbán Viktort? Ő sem akarja, hogy országa felvonulási terület, illetve az ágyútöltelékek utánpótlási forrása legyen Amerika, a NATO Oroszország ellen vívott háborújában.

Te is fogsz, ezek után, továbbra is, gúnyolódni azon, hogy Orbánt mindenhová testőrök kísérik, mert “fél a néptől”? Lehet, hogy a testőröket nem is ő kérte? Lehet, hogy a TEK ragaszkodik ehhez, mert – HIVATALBÓL FÉLTI AZ ORSZÁG MINISZTERELNÖKÉT. Mivel az a dolguk – az a kötelességük -, hogy féltsék. Kiderült: Ficot nem eléggé féltették a testőrei.

Lám, Magyar Pétert – aki egyelőre még csak akar miniszterelnök lenni – testőrök kísérték. Akik lezártak egy egész vasúti kocsit, és igazoltattak mindenkit, aki ott át akart menni. Ezek talán a TEK emberei voltak? Jár hivatalból Magyar Péternek ilyen személyi védelem? Nyilvánvalóan nem! Ellenben képet kaphattunk arról: miféle demokratikus megújulás lesz itt akkor, ha ő kerül hatalomra. Ha Brüsszelből őt ültetik a nyakunkba. AHOGY TETTÉK AZT UKRAJNÁBAN, A MAJDAN GYŐZELME NYOMÁN.

Ez is érdekelheti:  Szlovákia támogatni fogja Mark Rutte jelöltségét a NATO főtitkári posztjára

Te, aki bizonyára nem nagyon értesz a külpolitikához, nem veszed észre az összefüggéseket. Beálltál azok közé, akik – noha ezt nem is sejtik – visszahozzák a 2010 előtti világot. Azt a bizonyosat? Nem – annál százszor, ezerszer rosszabbat! Akkor itt Soros ratyi fia lesz az úr. Akkor itt nem Mészáros Lőrinc fog nyerészkedni. Akkor itt

idegen, globalista sáskajárás lesz. Akiket nem köt ide semmi, nem lesznek tekintettel senkire, és semmire.

Csillapíthatatlan mohósággal felzabálnak itt mindent, majd továbbállnak. Nyomukban marad a letarolt pusztaság, az éhség, a nyomor, munkanélküliek, kilakoltatott hajléktalanok milliói. És AKKOR MÁR KÉSŐ LESZ A BÁNAT! A GLOBALISTÁK LIBERÁLFASISZTA DIKTATÚRÁJÁNAK A KELEPCÉJÉBE ESÜNK, AHONNAN NEM LESZ TÖBBÉ MENEKVÉS!

 

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Nem tárgyalunk Fidesz-idiótákkal! – Idióta vagyok…, avagy engem jobbról előznek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük