KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Navalnij halála: “Ha van rajta sapka azé’, ha nincs akkor meg azé'”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint arról korábban beszámoltunk, egy oroszországi börtönben sétaközben lett rosszul Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus, aki nem sokkal később elhunyt.

Christo Grozev bolgár származású újságíró az állítja, hogy az orosz ellenzéki politikust a börtönben megmérgezték – írja a Portfolio a CNN-re hivatkozva.

Grozev szerint megmérgezhették Navalnijt a börtönben, az erre vonatkozó bizonyítékokat most gyűjti össze. Grozev ugyanakkor hozzátette azt is, ha még sincs így, akkor is Putyin és az orosz állam a felelős az ellenzéki politikus haláláért, ebben az esetben a rossz börtönkörülmények miatt. Azaz teljesen mindegy, hogy a boncolási eredmények mit mutatnak és ezzel kapcsolatban mit jelent be az orosz törvényszéki orvosszakértő, annak minden egyes mondata hazugság lesz, legalábbis a nyugati médiaformálók és nagyon demokratikus vezetők szerint.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: stanobelov.blogspot.com

Ez is érdekelheti:  Erőszakossá vált a „külföldi ügynökökről” szóló törvény elleni tiltakozás Grúziában (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Navalnij halála: “Ha van rajta sapka azé’, ha nincs akkor meg azé'”

  1. Sok mindenben igaza volt, az orosz oligarchák is úgy lopták szét az országot, mint nálunk az elvtársaik. De végül lett egy stabil és prosperáló Oroszország, ő pedig Amerikába járt továbbképzésre, amiről tudjuk, hogy az összes milliárdos szorgos kétkezi munkával szerezte a vagyonát. Innentől kezdve csak egy CIA ügynök volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük