KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pressmanék a baloldallal ültek asztalhoz az USA budapesti nagykövetségén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége a közösségi oldalán tett közzé képeket a találkozóról, amelyen David Pressman, három amerikai szenátor és a magyar ellenzék vezetői vettek részt. David Pressman a bejegyzésben azt írta:

„A szövetségesek 21 hónapja várják Magyarország döntését Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban.  Különböző parlamenti pártok képviselői, valamint az Egyesült Államok szenátusának rangos kétpárti küldöttsége között fontos megbeszélés zajlott.”

A bejegyzésből az is kiderült, hogy meghívást kapott számos magas rangú kormánytisztviselő is, ám ők – nem meglepő módon – nem kívántak részt venni annak a David Presmannek a találkozóján, aki rendszeresen aktívan igyekszik beleszólni Magyarország belügyeibe.

A találkozón készült képek alapján Pressman mellett Cseh Katalin (Momentum), Harangozó Tamás (MSZP), Arató Gergely (DK) és Ungár Péter (LMP) is jól érezték magukat:

Az eseményről bővebben a Magyar Nemzet tájékoztat IDE kattintva.

Kiemelt képen: Cseh Katalin (Momentum), Harangozó Tamás (MSZP), Arató Gergely (DK) és Ungár Péter (LMP) Pressmannel találkozik az amerikai követségen / Fotó: Facebook

Ez is érdekelheti:  Medvegyev a pokol lovasára bízná Joe Bident

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Pressmanék a baloldallal ültek asztalhoz az USA budapesti nagykövetségén

  1. A KUTYÁK LÁNC NÉLKUL A GAZDÁJUK MELLETT JÓL ÉRZIK MAGUKAT.CSAHOLNAK. MONDJA A MONDÁS.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük