KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NATO-katonák harcolnak zsoldosokként az ukrán erők soraiban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter korábban már beszámolt arról, hogy a különleges művelet kezdete óta az Orosz Fegyveres Erők több mint 5800 külföldi zsoldost likvidáltak.

A NATO katonái zsoldosoknak álcázva vesznek részt az ukrajnai harci műveletekben – nyilatkozta Szergej Rudskoj vezérezredes, az orosz vezérkar fő műveleti igazgatóságának vezetője az orosz médiának adott interjúban.

“A NATO katonák zsoldosoknak álcázva vesznek részt a harci műveletekben. Műveleti-taktikai rakétákból és többszörös rakétavetőkből álló légvédelmi komplexumokat működtetnek, és a rohamcsapatok részét képezik”

– mondta Rudskoj. Elmondása szerint a NATO-tisztek készítik elő “közvetlenül” az Ukrán Fegyveres Erők katonai műveleteit.

A védelmi minisztérium korábban közölte, hogy az ukrán fegyveres erők mozgósítási terveinek problémái miatt, valamint az ukrán fegyveres erők tömeges veszteségeinek eltitkolása érdekében Kijev a CIA-val összehangoltan fokozta a zsoldosok toborzását. Az Egyesült Államokból, Kanadából, Ázsiából, Latin-Amerikából és a Közel-Keletről származó harcosok csatlakoztak az ukrán hadsereg soraihoz.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: egy ukrán katona 155 mm-es tüzérségi lövedéket készít elő a Donyecki Népköztársaságban lévő Artemovszk közelében 2023. március 17-én / © AFP 2023 / ARIS MESSINIS

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kétséges, hogy a héten szavaznának az Ukrajnának nyújtandó segélyről

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük