KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nagy lehet a baj: előre megírt kérdéseket kaptak az újságírók Biden kampánycsapatától

Az eset felerősítette a közvélemény gyanúját, hogy Biden képtelen spontán helyzetekben helytállni.

Úgy tűnik, Joe Biden kampánycsapata kétségbeesetten próbálja uralni a pillanatot, miután azt érezhetően nem sikerült megakadályozni, hogy a közvélemény Biden korával és elmeállapotával foglalkozzon. Erre enged következtetni az, hogy a csapat előre megírt kérdéseket küldött ki több rádiós műsorvezetőnek is, például két philadelphiai médiamunkásnak – írja a Telegraph.

Andrea Lawful-Sanders, a WURD Radio műsorvezetője szerint Biden kampánycsapata elmondta neki, milyen kérdéseket tehet fel Bidennek a beszélgetés előtt, összesen nyolc kérdésből választhatott. Az eset felerősítette a gyanút, hogy Biden egész egyszerűen nem tud mit kezdeni egy spontán helyzettel.

Maga a kampánycsapat egyébként azt állította, hogy ezek csak „javaslatok”, és hogy a műsorvezetők szabadon kérdezhetnek.

Biden szerint ő irányítja a világot, tehát nincs szükség kognitív tesztekre

Mindenesetre a Telegraph is arról ír, hogy Biden csapata egyre nehezebb helyzetben van, miután a médiában futótűzként terjedtek el az elnök korát és elmeállapotát firtató kérdések a Trumppal folytatott vita után. Névtelenül több, vezető demokrata politikus is úgy vélekedett, hogy Bidennek vissza kellene lépnie.

Mandiner

 

Kiemelt képen: Joe Biden sz USA elnöke / Fotó: Chip Somodevilla/Getty Images

 

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük