KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MP fölszólította a köztévét, hogy élő adást biztosítsanak egyedül neki, vagy forradalom

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hírhamisító “köz”tévést hamarabb utolérik, mint a…

Tegnap kiderült, amit eddig is mindenki sejtett, hogy a Fidesz, Deutsch Tamás és a propaganda televízió fél attól, hogy 14 év után végre legyen egy valódi politikai vita a “köz”televízióban.

Természetesen azokkal a feltételekkel, amiket Papp “Hírhamisító” Dániel és Rogán Antal diktálnak, nem lehet vitát tartani. Az nem vita, hogy a hatalmas tömegbázissal rendelkező és a nulla százalékos pártok vezetőit egyszerre hívják meg és mindenki kap összesen 7 (!) percet, hogy elmondjon egy monológot és aztán 1 percet kap, hogy reagáljon a másik 10 résztvevő által elmondottakra.

A hatalmi elit retteg, hogy esetleg eljutna több millió honfitársunkhoz, hogy miként tették közösen tönkre a hazánkat és hogyan vált Magyarország az Unió második legszegényebb és legkorruptabb tagállamává, miközben negyvenezer milliárd forint érkezett az Uniótól és hogy miként tették tönkre a magyar oktatást és az egészségügyet és szinte mindent.
Papp “Hírhamisító” Dániel azt hazudta a diktátumnak is felérő levelében, hogy azokról a témákról engedi “vitatkozni” a meghívottakat, amiket az Eurobarometer kutatása szerint az európai emberek a legfontosabb témáknak tartanak az EP választás kapcsán.

Megnevezte a négy témát:

* az EU biztonsága,
* migráció,
* mezőgazdaság,
* demokrácia.

Papp Dániel, Ön hazudik! A hivatkozott kutatás szerint az európai emberek az alábbi témákat tarják a legmeghatározóbbnak:

– társadalmi kirekesztettség,
– közegészségügy,
– új munkahelyek teremtése,
– az EU biztonsága

Ugyanezen kutatás azt mutatja, hogy a magyar embereket pedig az alábbi négy téma érdekli leginkább:

– közegészségügy,
– új munkahelyek teremtése,
– Európa jövője
– és a társadalmi kirekesztettség.

 

Papp Dániel,
A magyar emberek nevében felszólítom, hogy a magyar adófizetők pénzéből működő “köz”média vezetőjeként fejezze be a hazudozást, a hírhamisítást, az uszítást és biztosítsa, hogy a közmédia tegyen eleget a jogszabályban foglalt tájékoztatási kötelezettségeinek.
Felszólítom, hogy a “közmédia” haladéktalanul kezdjen egyeztetést a pártok képviselőivel egy valódi politikai vita feltételekről és biztosítsa, hogy a magyar emberek tájékozódhassanak az általuk sorsdöntőnek ítélt kérdésekről.
Felszólítom, hogy biztosítsa annak lehetőségét, hogy a legnagyobb ellenzéki párt listavezetőjeként élő adásban ismertethessem a TISZA párt programját a magyar emberekkel és hogy reagálhassak a “köz”média által terjesztett aljas, hazug rágalmakra és uszításokra.
Kérem a vitára meghívott pártok képviselőit, hogy csatlakozzanak a TISZA Párt felhívásához. Azon pártok, amelyek nem emelik fel a hangukat a Propaganda Minisztérium és a “köz”média feltételei és hazugságai ellen, mind részesei a Fidesz hazugsággyárának.

– írta Magyar Péter.

Ez is érdekelheti:  Fokozódik a hőség, életbe lépett a vörös kód

Vadhajtások

Kiemelt képen: Magyar Péter hívei körében sörét issza

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “MP fölszólította a köztévét, hogy élő adást biztosítsanak egyedül neki, vagy forradalom

  1. Elég lesz a kis szarházinak (MP) a furgon platójáról történö további kukorékolás.
    Elvégre az amit grundol (még) nem parlamenti párt csak egy befolyásolási kisérlet terméke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük