KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Moszkva nem zárja ki, hogy Lengyelország és a balti államok a diplomáciai kapcsolatok megszakításáról döntenek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz külügyminisztérium közleménye szerint Moszkva nem zárja ki, hogy Lengyelország és a balti államok a diplomáciai kapcsolatok megszakításáról döntenek, de Oroszország nem támogat egy ilyen jellegű lépést.

Az orosz külügyminisztérium közleménye szerint Moszkva mérlegeli azt a helyzetet, ha Lengyelország és a balti államok megszakítják a diplomáciai kapcsolatokat Moszkvával. A közlemény ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Moszkva nem támogatja ezt a lépést.

Feszült kapcsolatok Oroszországgal

Nem vagyunk a diplomáciai kapcsolatok megszakítása mellett. A legnehezebb helyzetben is szükséges a kommunikációs csatornák fenntartása, hogy meg lehessen oldani állampolgáraink problémáit – véli az Orosz Külügyminisztérium.

Nem zárható ki, hogy az orosz-ellenességükben ezek az országok (Lengyelország és a balti országok – a szerk.) úgy döntenek, hogy teljesen megszakítják velünk a kapcsolatot – olvashatjuk tovább a közleményben, amelynek tartalmát a a TASSZ orosz hírügynökség közölte.

A moszkvai külügyminisztérium ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ha ez mégis megtörténik, a döntés felelőssége és annak következményei teljes mértékben ezeknek az országok a vezetésére hárulnak.

„Határozottan meg akarjuk védeni nemzeteink érdekeit, és ellenfeleinknek meg kell érteniük, hogy tetteiknek hosszú távú következményei lesznek”

– közölte a minisztérium.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: