KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Moszkva nem zárja ki, hogy Lengyelország és a balti államok a diplomáciai kapcsolatok megszakításáról döntenek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz külügyminisztérium közleménye szerint Moszkva nem zárja ki, hogy Lengyelország és a balti államok a diplomáciai kapcsolatok megszakításáról döntenek, de Oroszország nem támogat egy ilyen jellegű lépést.

Az orosz külügyminisztérium közleménye szerint Moszkva mérlegeli azt a helyzetet, ha Lengyelország és a balti államok megszakítják a diplomáciai kapcsolatokat Moszkvával. A közlemény ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Moszkva nem támogatja ezt a lépést.

Feszült kapcsolatok Oroszországgal

Nem vagyunk a diplomáciai kapcsolatok megszakítása mellett. A legnehezebb helyzetben is szükséges a kommunikációs csatornák fenntartása, hogy meg lehessen oldani állampolgáraink problémáit – véli az Orosz Külügyminisztérium.

Nem zárható ki, hogy az orosz-ellenességükben ezek az országok (Lengyelország és a balti országok – a szerk.) úgy döntenek, hogy teljesen megszakítják velünk a kapcsolatot – olvashatjuk tovább a közleményben, amelynek tartalmát a a TASSZ orosz hírügynökség közölte.

A moszkvai külügyminisztérium ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ha ez mégis megtörténik, a döntés felelőssége és annak következményei teljes mértékben ezeknek az országok a vezetésére hárulnak.

„Határozottan meg akarjuk védeni nemzeteink érdekeit, és ellenfeleinknek meg kell érteniük, hogy tetteiknek hosszú távú következményei lesznek”

– közölte a minisztérium.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ukrajna megadására szólít fel Oroszország, ha Kijev nem fogadja el békefeltételeit

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük