KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina helyre tette a Ma Reggel műsorvezetőjét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://youtu.be/Gg8u3wsezyQ]

NIF

Ez is érdekelheti:  Megvan a kormánypártok államfőjelöltje

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Morvai Krisztina helyre tette a Ma Reggel műsorvezetőjét

  1. Tényleg mikrofon állvány és kormányszócső egyben minden „közszolgálati” média”munkás”. Szemrebbenés nélkül hazudnak, és mondják amit mondaniuk kell.
    Tetszik, amikor olyan jól helyre teszik őket, mint itt Morvai Krisztina.

  2. Csete Beácska érdekes arcocskájával valami egészen ocsmány módon szokott alácsókolni a hatalomnak. Érteni vélem, hiszem maradni akar jól tejelő, magamutogató helyén. Amint öt perccel Gaudi Nagy Tamás távozta után, már felolvasta, mit is mondhatott Gaudi Nagy Tamás. Hazudik ostoba arccal, nem rossz taktika. De tiszteletet az ilyenek ne várjanak, hiszen mindent elkövetnek a tisztelet és megbecsülés ellen becstelen viselkedésükkel. Morvai Krisztina pedig önmagát adja, mint mindig és mindenkor. Különb ellenfelekkel is meg kell küzdenie, de ezeket az embereket sem kerüli ki. Csakis az igazság és a sajátjai érdekében, elsősorban és mindenekelőtt. Persze, mi is örömmel búcsuznánk el csekebeáktól és a többiektől, de a kor divatszellemének egyenlőre ők felelnek meg, érthetetlen, hogy miért is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük