KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

EP választás: időszerű üzenetű parlamenti csörtéim az EU-ról Orbánnal, Szanyival és Gyurcsánnyal – az ellenpólus: Morvai Krisztina a termőföldről és a nemzeti megmaradásról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi-Nagy Tamás 2013Az EP választás napján szükségesnek látom felidézni az elmúlt 4 év parlamenti vitáiból három olyan tanulságos csörtét, amelynek során az Európai Unió és hazánk viszonya tárgyában keményen ütköztem a Fidesz és az álbaloldal prominenseivel, akik személyesen (Szanyi), illetve pártjaik útján a magyar választókat arról győzködik, hogy egyedül ők képviselik majd hitelesen a nemzet érdekeit az Európai Parlamentben. De vajon melyikét?

Kontrasztként végül bemutatok egy olyan felszólalást is, amely a magyarság bátor és elkötelezett harcosától származik. Őt úgy hívják, hogy Morvai Krisztina.

Tessék választani !

1. Van-e élet az Unión kívül ?- csörte Orbán Viktorral

2012. május 7-én az Országgyűlésben Novák Előddel közösen azonnali kérdést intéztem Orbán Viktort. Kifejtettem:   csalárd népszavazással kényszerítették csatlakozásra hazánkat. Felsoroltam, mely területeken veszített Magyarország az uniós csatlakozással, kezdve a gazdasági kérdésektől az elmaradt nemzetegyesítésig. „Világos számunkra, hogy nem vagyunk haszonélvezői az uniónak, önök nem mutatják meg azokat az összegeket, amelyeket elveszítünk” – tettem hozzá, megkérdezve a kormányfőt: valljon színt, van-e élet az unión kívül.

„Világos ma már az számunkra, hogy nem vagyunk nettó haszonélvezői az Európai Uniónak, hanem nettó befizetők vagyunk, mert önök nem mutatják ki rendszeresen azokat az összegeket, amelyeket veszítettünk a csatlakozás előtt, és amelyeket folyamatosan most is veszítünk azáltal, hogy nem korrekt és tisztességes kimutatásokat tesznek elénk. Ennek szellemében a magyar földet felajánlották az Európai Uniónak, ezért én azt kérem öntől, hogy valljon színt, van-e az Unión kívül élet. Szerintünk van, egy tisztességes népszavazással az uniós kilépéssel kapcsolatos döntést a nép elé kell bocsátani. „- szögeztem le a máig érvényes követelést.

Két mondat Orbán Viktor válaszából:
„Megkockáztatom, ha nem lennénk tagjai az Uniónak, valószínűleg nem nálunk adna munkát és megélhetést több tíz-, sőt százezer családnak az Audi, a Mercedes, az Opel, a Bosch vagy éppen a Knorr-Bremse. A határainkon kívüli magyarokhoz fűződő nemzeti érdekek jobban érvényesíthetőek az Unión belül, mint kívül.”

Nos. A megélhetést adóként dicsőített Knorr-Bremse német fékgyártó vállalat – hozzám eljutott, hivatalosan meg nem erősített információk szerint – a német szakmunkásnak 27 eurós órabért ad a kiemelt szakmunkáért napi 10 db szerelési norma előírása mellett, nálunk: 2 eurós órabér jár ugyanezen szakmunkáért, de a magyar munkásnak kétszer annyit kell teljesítenie.

Felvidéken és Erdélyben az EU csatlakozás óta romlik a magyarság helyzete. Kell még valamit magyarázni ?

2. Az ittasság és az agresszív bolsevizmus jeleit egyszerre mutató Lenin-fiús Szanyi lerendezése
2013. október 14-én az Európai Ügyészség létrehozásáról szóló rendelettervezetről szóló jelentés általános vitájában Gaudi-Nagy Tamás Szanyit szakmailag és ideológiailag lerendező kétperces felszólalása után Szanyi félnáci ideológiák bajnokainak nevezett minket, de megkapta a magáét:  tenyérbemászó felszólalása alatt hallható, ahogy  keményen kiosztom a viselkedésében és beszédjében az ittasság és az agresszív bolsevizmus jeleit egyszerre mutató „Lenin-fiút”. 

3. A szemkilövető, hazánkat az EU rabláncra fűzni kívánó Gyurcsány, a bilderberges Martonyi és most már bajnaista Scheiring is megkapta a magáét

A hazánk önrendelkezését sárba tipró EU fiskális paktum vitájában 2012. február 13-án az Országgyűlésben Martonyi és Gyurcsány is megkapta a magáét tőlem. De a most már bajnaista pökhendi Scheiring is.

Martonyi János külügyminiszter miniszteri expozéjában MSZMP pártkongresszusokat idéző hangvételű és hanghordozású EU mantrázásában tökéletesen ellenkezőjét adta elő mindannak amiről Orbán Viktor gazdasági szabadságharc címén beszélt.

Felszólalt Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök is, aki hazánk pénzügyi szuverenitását drasztikusan korlátozó paktum támogatására buzdított beszédében. A magát a demokrácia védőbástyájaként feltüntető Gyurcsány szavaira nem tehettem meg, hogy nem reagálok érdemben és, hogy ne tegyem helyre a dolgokat (linkelt beszámoló első felszólalása elején látható a beszédem). Jobbikos képviselőtársaimmal felmosattuk a padlót az öszödi böszmével.A vita hangvételét és tartalmát a Jobbik frakció tagjainak felszólalásai határozták meg Gaudi-Nagy Tamás mellett. Z. Kárpát Dániel, Apáti István, Szilágyi György és Nyikos László. Karakteresen megmutattuk, hogy a Jobbik az egyetlen párt az Országgyűlésben, amelyik az EU tagságot is ellenzi és hazánk megmentése érdekében a kilépését szorgalmazza. (Ennek továbbra is kellene lennie, ebből nem lehet engedni !) Felidéztük a csatlakozást eredményező tisztességtelen alkotmánymódosítás és népszavazás körülményeit, a csatlakozást ellenző civil mozgalmak (köztük már 2003 márciusában a Jobbik) mára tökéletesen beigazolódó borús jövőre vonatkozó megállapításait, továbbá áttekintették a csatlakozás óta eltelt időszak szomorú mérlegét. A kivezető útra is tettünk javaslatot és helyretettem az érveinket nacionalista ostobaságnak nevező pökhendi Scheiring Gábor LMP-s képviselőt is.

4. A tiszta hang: „Mondjanak igent a magyar termőföld és vízkészlet magyar kézben maradására.” – Morvai Krisztina az EU-ról és földjeink, vizeink védelméről

Az Országgyűlés 2012. március 6-án a gyalázatos cukoripari privatizációról és az EU csatlakozás miatt a cukoripart a kvóták miatt ért veszteségekről folytatott vitában barátom és harcostársam, Morvai Krisztina kristálytisztán mutatott rá arra, hogy milyen nemzetellenes merénylet volt a hazai cukoripar tönkretétele és a termőföldünk elrablásának lehetővé tétele az EU csatlakozás miatt. Erre reagálva követeltem ezen az ülésen Martonyi lemondását a hazai élelmiszeripart tönkretevő privatizációban játszott bűnös szerepe miatt.

Krisztina a következőket mondta:”Kettő év múlva lejár a földmoratórium, és úgy tűnik, hogy itt állunk feltett kézzel, hogy ide lőjenek, nem tudunk mit csinálni. Hát, hogyne tudnánk mit csinálni! Valamit feltétlenül tennünk kell, mert különben itt fogunk ülni öt év múlva vagy tíz múlva egy hasonló bizottság jelentését bemutatva és elemezgetve, amely bizottság megint csak a felelősség kérdését teljesen megkerülve sajnálkozva, lesütött szemmel fogja azt elemezgetni, hogy hogyan is került a magyar termőföld teljes egészében külföldi kézre, illetőleg profitra éhes, néhány privilegizált személy kezébe, és hogyan omlott össze teljesen a magyar mezőgazdaság és Magyarország is, mert ez az ország teljes összeomlását is fogja jelenteni.

Majd így folytatta: „Tanulság még az is, hogy akkor is azt csináltuk, amit az EU elvárt tőlünk. Tehát ha az Európai Unió azt várta, hogy adjuk vissza a kvótáinkat, akkor visszaadtuk, még nagyobb mértékben, mint ahogy azt elvárták volna, mert mások 25 százalékot adtak vissza, mi 75 százalékot. Ha azt kérték, hogy dózeroljuk le a nemzeti kincseinket, a nemzet vagyonát… – milyen érzés lehetett azoknak az embereknek, akik ott dolgoztak, akik azokat a gyárakat, ha nem is fölépítették, mert száz évvel azelőtt építették őket, de ahol tisztességes munkát végeztek, és az életüket élték, milyen érzés lehetett látni, hogy ledózerolják a gyárakat? Én beszéltem ott környékbeli emberekkel, akik elmondták, hogy tényleg a szívük szakadt meg, mikor ezt végig kellett nézniük. Tehát akkor azt várta az EU, ezt csináltuk.Most azt várja, hogy bocsássuk a termőföldünket külföldiek rendelkezésére. Most úgy tűnik, hogy ezt fogjuk csinálni, hacsak nem tanulunk ebből a rettenetes történetből, és nem lesznek olyan emberek, például itt a parlamentben, akik azt mondják, hogy az erkölcsileg felnőtt ember és az erkölcsileg nem felnőtt ember között az a különbség, hogy az egyik a döntéseit kizárólag a hasznosságra alapozza, hogy nekem mi az, ami most éppen bejön – vagy akár a félelemre -, a másik pedig a lelkiismeretére, a szilárd belső lelkiismeretére.

Megtette javaslatát: „Én arra kérem önöket, hogy erre a szilárd belső lelkiismeretre és a hazaszeretetre hallgatva hozzanak létre most egy olyan bizottságot és nem majd utólag, amelyik a termőföld elrablásának a megakadályozásán fáradozik; amelyiknek a célja az lenne, hogy megállítsa a termőföld megszerzését privilegizált vörös- és zöldbárók által, illetőleg megnézze, hogy hogyan is történt ez a folyamat, és igyekezzen visszaszerezni a földeket, és megakadályozza azt, hogy a földmoratórium lejárta után külföldi kézbe kerüljön a termőföld. „

Végül pedig ezzel zárta: „Sajnálatos, hogy ezek a lelkiismereti döntések nem születtek meg akkor, amikor az alaptörvényről kellett név szerint szavazni, és amikor nem kisebb kérdésben kellett állást foglalni, mint hogy a magyar föld, magyar vízkészlet magyar kézben maradjon-e, és bizony képviselőtársaim a név szerinti szavazásban nyilván nem könnyen mondták ki azt a szót, hogy nem, de kimondták. Azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, és látták azt, hogy az az Európai Unió, amelynek megpróbáltak azzal a nemmel megfelelni, milyen gyalázatos módon bánik az önök hazájával.Kérem tehát, hogy ennek a változásnak vonják le a szívükben és az eszükben is a tanulságait, és most már mondjanak igent a magyar termőföld és vízkészlet magyar kézben maradására, és hozzák létre azt a bizottságot, amelynek az a feladata, hogy ezt megvalósítsa.”

A teljes felszólalás szövege és videója itt található (videó megnézhető a felszólalási időre kattintva).

Tehát tessék választani !

Ne felejtsétek: a választások önmagukban nem oldanak meg semmit, a valódi, tömeges és kőkemény nemzeti ellenállás nélkül nem maradunk meg !

Május 26-án 17 órától a magyar föld és a magyar otthonok védelme érdekében számonkérő és elszámoltató tüntetés lesz a Kossuth téren, az Országház előtt. Ott lesznek a földvédők, otthonvédők, nemzeti jogvédők és nemzeti ellenálló hazafiak. A magyar föld megvédése minden magyar ügye. Tartsatok Ti is velünk!

Isten óvja és vezesse Magyarországot !

2014. május 25.

dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

www.gaudinagytamas.hu

Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: