KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai helyretette a hazug Junckert népszavazásügyben (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jean-Claude Juncker és az Európai Parlament egy része alaposan „félreértette” a magyarországi népszavazást. Morvai Krisztina jogászként világosan elmagyarázta a közjogi helyzetet.

Egyebek mellett rámutatott: az érvényességi küszöbnek jogilag akkor lett volna jelentősége, ha a magyar nép a kormánnyal szemben azt kívánta volna, hogy az EU az Országgyűlés hozzájárulása nélkül migránsokat telepíthessen hazánkba. Ahhoz kellett volna – jogilag – több, mint ötven százalékos részvétel és többségben ‘igen’ szavazat, hogy a kormány akadályozva legyen elképzelésének jogalkotás általi keresztülvitelében. Morvai hangsúlyozta: nem ez történt, hanem olyan erős politikai felhatalmazás keletkezett, amely erősebb, mint annak idején az Unióba való belépésünk támogatottsága. Morvai rámutatott: Magyarország olyan fontos folyamatot indított el, amely nemcsak Magyarország jövőjére meghatározó, hanem végül Európa szabadságának, függetlenségének alapja is lehet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Fokozódik a hőség, életbe lépett a vörös kód

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

19 thoughts on “Morvai helyretette a hazug Junckert népszavazásügyben (videóval)

 1. Kegyetlen harc folyik , hogy miért és kikért az tabu , hiszen semmi haszna nem származik az EU-nak a sok csavargóból,, a segítség meg nem oda érkezik ahol szükség lenne rá — Értik nagyon jól az EU parlamentben ,a magyarok harcát , csak szeretik összezavarni az embereket , és egyre többen vannak akiket lehet is vezetni az orruknál fogva

  1. majd hárommillió NEM azért hangosan szól. és IGEN mennyi is volt? gyakorlatilag 0!
   Imádkozom, hogy ne nálunk lőjenek először. Hullott már a magyar elég a gőgös nyugat miatt. Essenek el a nagypofájú franciák és a pökhendi németek. hogy szidtak bennünket amikor itt a Keletinél állt a bál?!

  2. Csak Európát akarják tönkretenni a háború győztesei. először a „győztes” Nagy-Britannia és Franciaország városait töltötték meg különböző színű, szőrű népekkel. Most Németországot és Itáliát lepik el idegen bevándorlók. Még be sem fejeződött Európa elidegenesítése, már terrorhullámokat produkálnak a bevándorlók másod, harmadgenerációs leszármazottai, a jövő polgárháborúi előjátékaként. A bevándorlok, sőt leszármazottaik nagyobb hányada új proletariátust képez, amely igénytelenebb életkörülményekkel is beéri mint az őshonos lakosság. A dinamika hiánya pedig a stagnáció! librikus.hu

 2. Azért milyen érdekes? Az eredetében liberális indíttatású képviselőnő a retorika szintjén valódi nemzeti politikussá fejlődött.
  Azt nem tudom, pontosabban nem tisztem firtatni, hogy a magyar nemzet érdekeiért a gyakorlatban is mit tesz le az asztalra.
  DE ettől függetlenül ismételten gratulálnom kell az EU-s szerepléseiért.

 3. Bravó MORVAI KRISZTINA ,tiszta,őszinte, okos,hazafias érvelés volt a hozzászólása….!Még egy- két nagy feladat vár Önre….pl.:Vona Gábort észhez téríteni…..és Budaházy György felmentését és rehabilitációját elérni….!Ezek nem kis feladatok,ezért kívánok Önnek erőt és egészséget.Baráti üdvözlettel: Kruták Péter.

 4. Nekem nem kell gratulálnom . Millió és millióan NEM MENTŰÜNK EL, mert tudjuk, hogy orsós vendel és „kormánya CSAL! Nem adtuk a regisztrációhoz SEM a nevünket. MELY magyarabb, mint a „kedves” diktátorszerető morvai neve.

  1. Hidd el nekem, Morvai jobban utálja Orbánt mint te valaha is fogod és joval több oka is van rá. Viszont ebben az esetben sajnos az egyetlen járható út, ha kifelé azt mutatjuk hogy Magyarország egységes. Morvai Krisztina és a Jobbik ennél nagyobb áldozatot nem is hozhatna. Jelenleg épp azon dolgoznak, hogy valamelyest helyrehozzák amit Orbán elbaszott. Szóval kicsit több tiszteletet.

  2. kedves gyengeelméjű energia….mégegyszer utoljára.:aki nem ment el az olyan mintha nem is lenne, csak súlytalan handabandázó komolytalan sértődött csűrhe ! ha ilyen szar itt lehet migrálni Szíriába!

 5. Az Alaptörvény világos, és nem tartalmaz kivételt az érvényesség alól, amit Morvai mond.

  „Az országos népszavazás érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele érvényesen szavazott, és eredményes, ha az érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott.” – Alaptörvény

  1. Kedves Dávid ! ez bizony így igaz, csak teljesen lényegtelen ,mert a kormánynak a törvényalkotáshoz nincs szüksége az érvényességre! Ráadásul a brutális többségű NEM óriási elvi támogatást bitosít a részére. és- neked ez akár tetszik akár nem – ezt hív
   ják DEMOKRÁCIÁnak!

 6. T Vilmosivo igazad van hiszen minden ember erdemel tiszteletett,de en 3evvel mikor beszeltem vonaval KKFelegyhazan es tettem fel par kerdest a valasz mondhatnam a semmivel volt eggyenlo, majd eggy evvel kesobb ujra beszeltunk Vona Gabor annyira ket laki ember ha tolle varjatok a haza megmenteset akkor inkabb keresetek valaki mast. Ami pedig Morvai Krisztinat erint az sem rozsasabb o is az orban kormanyon keresztul de az eutol kapja a jovedelmet es nem kevesett mibol gondolod hogy vona kedveert fel fogja adni a bisztossatt a bizonytalanert. Annyira azert egyik sem hazafi hidd el.Azt pedig amit Orban /elbaszott/ azt azt hiszem nincs az az isten aki ki tudja javitani nem csak az anyagiakra gondolok de az orszagunk helyzetere es politikajara. is.

 7. „nincs az az Isten Aki kitudja javítani.
  Az az erkölcsi fertő,amit az utóbbi évtizedekben terjeszt,általánosít, kötelezővé tesz a mindenkori hatalom,politikai elit, olyan károkat okozott a Népnek,hogy nemzedékek múltával is maradandó nyomai lesznek. Már ha egyáltalán felismeri a többség,vagy felakarja ismerni. De ahogy elnézem az iskolákat,tanárokat(?) inkább még oktatják is,vagy asszisztálnak mellette. (Tisztelet a néhány kivételnek !!) Az értelmiséget, mint olyat hagyjuk,már ha maradt még ebben az országban,mert az már régen eladta magát a mindenkori hatalomnak,hogy „némi haszonért azt harsogja amit az elvárnak tőle.

 8. Valahogy ugy ahogy mondod Toth Ferenc, sajnos nagyon sokan csak magukra gondolnak mindenre keppessek a pillanatnyi joletert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük