TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mindennek van határa: az országnak és az emberek munkabírásának is

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Sneider Tamás

Mindennek van határa: Magyarországnak is, amit meg kell védeni, és az emberek munkabírásának is, ami megköveteli, hogy a férfiak is nyugdíjba mehessenek 40 év munka után. Erről beszélt Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke Miskolcon tartott lakossági fóruma előtt.

Mint mondta, Miskolcot ugyan ma még közvetlenül nem érinti a migránsáradat, ez azonban könnyen változhat, ha a déli határzár miatt Erdély felől is megindulnak a bevándorlók. A kerítés bár lassíthatja a folyamatot, fel kell készülni arra az időszakra is, amikor már nem fogja tudni feltartóztatni a népvándorlási hullámot. A Jobbik ezért határőrséget állítana fel, emellett bevezetné az önkéntes sorkatonai szolgálatot: sokan tennének a hazáért, számukra jelentene lehetőséget mindez a honvédelembe való bekapcsolódásra. Sneider Tamás szerint a Fidesz csak követi az eseményeket: a Jobbik hiába javasolta, hogy ne regisztrálják a migránsokat, 200 ezret mégis nyilvántartásba vettek, mire a kormány megfogadta a Jobbik javaslatát. Most vissza is toloncolhatják ezt a tömeget, ami nem megengedhető, közölte a politikus.

A párt alelnöke a migránskérdés mellett sarkalatos problémának nevezte, hogy a Fidesz halálukig dolgoztatná a férfiakat, elutasítva a 40 év munka utáni nyugdíjbavonulás lehetőségét. Ez nemcsak anyagi kérdés – tette hozzá -, a nyugdíjas házaspárok megérdemlik, hogy együtt lehessenek idős éveikben. A Fidesz szerint ezt a jogot nem érdemlik meg a nyugdíjas nők. A Jobbik ellenben nem idős özvegyeket, hanem a ledolgozott élet gyümölcseit közösen élvező házaspárokat szeretne látni. Mint Sneider Tamás elmondta, ezért gyűjtöttek össze negyedmillió aláírást, ezért támogatták a Miskolcról induló népszavazási kezdeményezést, és ezért küzdenek Strasbourgban is tovább a férfiak nyugdíjáért.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs: Volksbund

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Mindennek van határa: az országnak és az emberek munkabírásának is

  1. Akiknek van egy csopp esze, azok mar az elejen tudtak – mint peldaul a szerbek, horvatok – hogy nem szabad regisztralni a migransokat, mert akkor a felesleges letszamot abba az orszagba toloncoljak vissza, ahol ELOSZOR regisztraltak. Ez pedig edes Hazank, Magyarorszag, ahol olyan „hos, forradalmar” vezetok vannak, akik ezt nem tudtak. Oh , az edes kis butuskak ! Hat nem szeretni valok ! Gugyogjunk nekik egy kicsit, hatha hamarabb felnonek…..a feladathoz ! Meg talan rajonnek arra is, hogy a mutyikerites nem eleg vedelem. Kell eros katonai, fegyveres vedelem is ! Mert a kb. 200 000 regisztralt es ki tudja hany nem regisztralt betolakodo bugyraiban mar lehet, hogy tobb fegyver van, mint az egesz „felelmetesen” nagy es utokepes magyar katonasagnak. Persze, azert ne gondoljuk, hogy annyira idiotak, hogy ezt vezeto politikus letukre nem tudtak ! Csak valamiert nem akarjak megerteni azt, amit a Jobbik es a Hazat es Nemzetunket ovni szandekozok mar kezdettol tudtak ! Akik nem csak szavakat puffogtatnak, hanem ha kell mast is, hogy megvedjek nepunket, ertekeinket, szabadsagunkat, jovonket, gyermekeink, unokaink, Nemzetunk fennmaradasat ! Pasztorfi Istvan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük