KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mindazok figyelmébe, akik krokodilkönnyeket hullatnak a náci agresszor, Ukrajna miatt (18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amit ebben a videóösszeállításban látunk, minden 2014. május 2-a és 2022. február 24-e között, tehát az „orosz agresszió” előtt történt, a Donbassz népe ellen vívott egyoldalú ukrán háború idején.

Nagyon sajnálatos, hogy a Magyarországon bejegyzett hivatalos médiumok továbbra is azt a fajta narratívát követik, amit elvár a világ nyugati, bennünket is gyarmatosító fele. Vagyis, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát és ezzel kezdődött el Ukrajnában a háború.

A világ, magát egyébként felvilágosultnak nevező és magát mindenki elé helyező nyugati fele természetesen 2022. február 24-ét tartja az ukrajnai háború kezdetének, mintha a háborút 2014-ben nem a Nyugat által puccsal hatalomra juttatott bábkormányok indították volna meg saját állampolgáraikkal – egyszerű melósokkal, asszonyokkal, öregekkel, gyermekekkel – szemben, akik nem voltak hajlandóak azt a törvénytelenséget elfogadni, amit az Egyesült Államok kormányzata az USA 44. elnöke, Barack Obama vezetésével elkövetett Ukrajnával szemben, hogy az Egyesült Államok további teret nyerjen rablógazdálkodásának kiterjesztéséhez és az Oroszországgal szembeni hatalmi térnyeréshez.

Ma tehát Magyarországon a hivatalos kormányzati és ellenzéki médiában is azt kell követni leegyszerűsítve, hogy Oroszország az agresszor és Ukrajna az áldozat. Annak ellenére is, hogy köztudott, igazolt adatok szerint is, Ukrajna mint állam ma már gyakorlatilag nem létezik, csupán nevében. Annak ellenére is, hogy minden józanul gondolkodó ember tisztában van azzal, hogy Ukrajnában a háború az Egyesült Államok érdekeltségeiért, fördtulajdonaiért és az azon termett és termelt bevételi forrásokért folyik. Ukrajna 2014 óta gyakorlatilag az Egyesült Államok gyarmata, az azóta ott szerepet kapott elnökök – beleértve a jelenlegit is – helytartó szerepet töltenek be.

Még egyszer tehát! Ez a háború nem 2022-ben kezdődött és Oroszország nem agresszor akkor sem, ha a Nyugat akarata szerint, meg valami homályos nemzetközi jogra hivatkozva ezt mondatják, mondják és terjesztik. Ezt az állítást tényszerűen levezetve bizonyította már 2022-ben – nem sokkal az oroszok különleges hadműveletének megindulása után – Dr. Eva Maria Marki, nemzetközi jogász.

Ez is érdekelheti:  Újabb település bevételéről számolt be az orosz védelmi minisztérium

Akik eddig még nem tájékozódtak volna a történelmi valóságról és nem ismernék pontosan azt a folymatsort, ami a pillanatnyi ukrajnai állapotokhoz vezetett, azoknak ajánljuk, hogy tekintsék meg a Rosszija 1 Televízió összeállítását, melyet lejjebb görgetve elérnek.

 

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

18 éven fekülieknek! Donbassz – A Rosszija 1 Tv megrázó erejű dokumentumfilmje:

Mindenkinek: Donbassz – A Rosszija 1 Tv megrázó erejű dokumentumfilmje (18+) 📺

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük