KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

menekültek4-644x410 (1)

Az Európai Unió tudatosan olyan béna kacsa állapotába került, ami ugyan hangosan hápogni még tud, főleg ha valami nem tetszik neki, de egyéb cselekvésre képtelen. Különösen igaz ez utóbbi, az Európát megszálló menekültek vonatkozásában!

Azt, hogy az EU vezetése tulajdonképpen egy vízfej a ma még többé-kevésbé szuverén országok felett, eddig is tudtuk, de hogy a liberalizmus oltárán feláldozzák a fehér emberek hazáját: Európát – magával a fehér emberrel együtt – ráadásul a multikulturalizmus jegyében, az vagy közveszélyes (ön)gyilkos hajlamnak, vagy valami „magasabb rendű célnak” tudható be. Úgy gondolom, egyértelműen az utóbbiról van szó, a liberalizmus mindössze egy törékeny álarc, ami most még tökéletesen megfelel a valódi szándék elkendőzésére, igaz itt-ott már repedezik!

Azt mindannyian látjuk, hogy Hazánk irányába egyre inkább felerősödik a menekültáradat. A migránsok túlnyomó többsége a 17-40 éves – ereje teljében lévő – férfiakból kerül ki,akik csak kizárólag biodíszlet gyanánt, esetenként magukkal hozzák családjuk egy részét is. Ezek a férfiak jó kondícióban, nemegyszer márkás ruhában teszik meg a több száz-, esetleg több ezer kilométeres utat – mobil kommunikációs eszközökkel a zsebükben – miközben anyagiakban sem szűkölködnek. A fősodratú média hamis állítása szerint ők a szülőhazájukban eladtak mindent, hogy Európában új, boldogabb életet kezdjenek. Azt már nem közli a média, hogy akkor az elhagyott otthonukban oly nagy a használt lakásra, bútorra, stb. a fizetőképes kereslet, hogy a kapott pénzből ki tudják fizetni a csempészeket, meg is tudnak élni az út alatt, sőt olyan anyagi tartalékokkal bírnak, amiről egy naponta 8-12 órát robotoló magyar dolgozó legfeljebb csak álmodozhat?! És ha el is tudják adni mindenüket, hátramaradt – népes családjuk – hol él lakásuk értékesítése után? Az őserdőben, sziklákon? Talán erről is írniuk kellene! De nem teszik, mert így is kilóg már a lóláb! Nem is lehet mást gondolni,  mint azt: Európát sújtó modern népvándorlást idegen hatalmak szervezik és anyagilag bőségesen finanszírozzák!Vajon milyen célból?

migránsok2 (280x180)

Idővel a migránsok száma el fogja érni a kritikus tömeget, felélik az EU tartalékait, a közép európai országokban előbb, a gazdaságilag erősebbekben valamivel később, de közben ugrásszerűen nőni fog az egész kontinensen a bevándorló ellenesség.

migránsok3 (275x183)migránsok5 (640x384) (640x384) (320x192)

Növelni fogják a feszültséget a különböző helyeken történő merényletek, terrortámadások, melyek a megfélemlítés eszközei. Kitervelőikről, szervezőikről sohasem tudjuk meg valódi kilétüket, de a háttérhatalom gondoskodni fog arról, hogy a terrort az iszlámmal hozzuk összefüggésbe! Végül ki fog robbanni a fegyveres harc az őslakók és bevándorlók egésze között, ami a katonai irányítás bevezetése követ! A demokratikus jogokat, mint pl. gyülekezési jog, szólásszabadság, stb. felfüggesztik és a NATO (amerikai) katonák elkezdik a rendteremtést, melynek keretében először a nemzeti erőkkel számolnak le, majd sor kerül a bevándorlókra is! Mindezek után megalakul az Európai Egyesült Államok, és a nemzetállamok eltűnnek! A helyzet stabilizálása után, cionista uralkodó veszi át a hatalmat a nemzetek felett, és nem csak Európában! Azaz megalakul a cionista világkormány! Szerintem ez a cél! A migráns áradat ugyanolyan áldozat lesz, mint mi magunk, hiszen kevesebbet jelentünk így velük együttvéve is, mint egy parasztfigura a sakktáblán! A NATO fellépéséig viszont legyilkoljuk/legyengítjük egymást. Ha belegondolunk, talán már érthető, hogy a NATO vezetése miért “bontakoztatta szét”, elsősorban az amerikai katonaságot szerte Közép-Európában, nem létező orosz veszélyre hivatkozva? A végső céljukra a “veszélyt” mi magunk jelentjük, és nem az oroszok, akikre feltehetően élethalál harcunkban sem számíthatunk!

Európa népei és a migránsok is, olyan helyzetbe kerültek, ami csapda a javából! Az utóbbiak még maguk sem tudják, hogy magát mindenek felettinek tartó erő, már akkor kimondta róluk a halálos ítéletet, mikor elindultak hazájukból!  Kiutat egyelőre nem látok: ha majd tűrünk: meghalunk, ha fellázadunk: meghalunk. Mindössze választhatunk: birkaként vágnak le bennünket, vagy felemelt fejjel küzdünk – ha eljön az ideje – Hazánkért, családunkért, unokáinkért a végsőkig, esetleg összefogva a Szent Korona országának népeivel?! Ez utóbbi adhatna némi reményt…

A cion bölcseinek jegyzőkönyvéből idézek, mely magáért beszél:

„Kényurunk elismerésére sor kerülhet már az alkotmány lerombolása elõtt is; ez akkor fog bekövetkezni, amikor a nép, miután a végsõkig kifárasztotta uralkodóinak – általunk elõidézett – szabálytalankodása és tehetetlensége, így fog felkiáltani: “Távolítsátok el õket és adjatok nekünk egyetlen világuralkodót, aki egyesít minket és megszünteti a viszályok okait – a határokat, a népi hovatartozást, a vallásokat, az államadósságokat -, ki békét és nyugalmat ad nekünk, melyet nem találhatunk meg mostani uralkodóink és képviselõink alatt: Mint önök azonban nagyon jól tudják azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyûlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sõt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, betegségek beoltásával, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezetõ utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású fõhatalmunknál.”

A migráns áradat, továbbá az európai államok kormányainak-, és főleg Brüsszelnek az árulása, kifejezetten alkalmas a cion bölcsei fenti tervének megvalósítására, mely szerintem az orrunk előtt folyik! Ezt a célt szolgálják egyes magukat baloldalinak tartó politikusaink is, akik a menekült táborok felállítását szorgalmazzák, a kerítésépítés és határzár helyett. (Támogatom a liberális elképzelést én is, sőt, ha kell szűkös keretemből anyagilag is hozzájárulok a táborok létesítéséhez, ha azok Budapest belvárosában a Síp és Dob utca környékén, valamint a Rózsadombon épülnek fel!) Ha Önök figyelemmel kísérik a politikai eseményeket, olvashatták, hogy Juncker – az Európai Bizottság elnöke – az Európai Egyesült Államok megalakítását szorgalmazta, majd ugyanezt megismételte a francia elnök és Merkel asszony is! A háttérhatalom szekértolóin – mondhatnám: árulókon – kívül, ugyanezt minden nemzet állampolgárainak többsége ellenzi! Ezért a cionisták és hazaáruló kiszolgálóik elképzelése csak úgy valósítható meg, ha egyszer és mindenkorra leszámolnak a nemzeti oldalakkal, és a gondolkodó értelmiséggel! Csak a rabszolgák maradhatnak, persze ha egyáltalán életben maradnak!

A magát Istennek képzelő háttérhatalom olyan országokból importálja hozzánk is az úgynevezett menekülteket melyekben, „hála” az USA “”demokrácia”” exportjának, az emberi élet mára már semmit nem ér! Szíriából, Irakból, Afganisztánból, Szudánból, Líbiából, stb. Ezen országok lakói, az amerikai érdekek miatt, szinte modern kori barbárokká váltak, hiszen annyi értelmetlen halált láttak már, hogy immúnissá lettek az emberi érzésekkel szemben, ugyanakkor gyűlölhetik azt a fehér fajt, aki milliónyi kínt, szenvedést és halált hozott népükre a történelem folyamán, és mostanság ismét! A szándékosan félremagyarázott iszlám hit még jobban fel fogja tüzelni, fanatizálni őket ellenünk, amit persze ellenségeink kihasználnak!  Ha egyszer itt Európában beindulnak, nem fognak kíméletet tanúsítani, sem nővel, sem kisdeddel szemben. Ha tudnak, kiirtanak bennünket.És erről mégsem ők tehetnek, a korábbi- és mai gyarmatosítók hozták, hozzák ellenünk őket, a háttérhatalommal kéz a kézben! De nekünk, Közép – Európa lakóinak, mi közünk van a nyugat korábbi, és mai gyarmatosításaihoz? Nekünk miért kell pusztulni?

A fősodratú médiában hallható, hogy csak a magyar – szerb határon át kb. 200 ezer migráns fog hazánk területére érkezni összesen ebben az évben. Pontosabban ez a szám csak azokról szól, akikről tudunk. És akikről nem? Ebből a kb. 70-80%, azaz úgy 150 ezer fő a fiatal, életerőtől duzzadó férfi. Létszámukat tekintve egy hadsereg! Európába más szárazföldi és tengeri útvonalakon is érkeznek. Felszerelve kommunikációs eszközökkel, melyen majd alkalomadtán megjön a parancs…

somalia_gyermek_ak47_2menekült6

Amiről fentebb írtam, „csak” egy lehetőség, ha úgy tetszik: vízió, de a migránsok Hazánkba történő beengedése, hatalmas nemzetbiztonsági kockázat, akkor is, ha bárki bármit mond!

Tudom, hogy a liberális beállítottságúak, továbbá azok, akik még nem olvasták az 1901.-ben kézre került cion bölcseinek jegyzőkönyvét, azt mondják az általam elmondottak mindössze: egy rosszul sikerült „összeesküvés elmélet”! Nagyon remélem nekik lesz igazuk! Amíg ez kiderül, kérem, számoljunk együtt! A magyar kormány a 2015 esztendőben kétszáz-ezer migránssal számol. (Ebben nincsenek benne azok, akiket a határon, vagy az ország más pontjain nem „kaptak el”, vagyis nem kerültek nyilvántartásba.) Ha azt feltételezzük, hogy egyetlen menekült számára – alaphangon számolva – legalább öt-ezer eurót kellett biztosítani a vándorlás alatti megélhetésre, az embercsempészek kifizetésére, és sok egyéb (telefonhasználat, orvos, gyógyszer, ruha, mosószer, stb.) költségére, akkor a végösszeg 1.000.000.000.- euró! De érkeznek migránsok Olasz- és Spanyolországon keresztül is! Egyes nyugati hírforrások két millió, Európába tartó menekültről beszélnek. Irdatlan összegről lehet szó. Aki az Európába induló migráns áradatot dotálja, az tulajdonképpen befektet azért, hogy az általa beinvesztált pénzt valamilyen módon visszakapja, reményei szerint kamatostól, vagy az a pénz más, pl. politikai célt szolgál, mint jelen esetben. Nos, ha az általam fentebb vázoltak összeesküvés elméletnek minősülnek, mégis miként nyeri vissza pénzét, vagy valójában mi mást akar elérni a befektető? Ha ezt az összeget csak a helyben maradásért áldozza be, ebből a mai migráns saját hazájában legalább 10-15 hónapig vidáman megél akkor is, ha nem dolgozik!

Súlyosbítja gondjainkat, hogy Európa nyugati feléből Hazánkba fogják visszaküldeni azokat a menekülteket, akiket itt vettek nyilvántartásba! Tehát úgy tűnik, Magyarországot jelölte ki nyugat egy nagy menekülttáborrá. Ha élethalál harcra kerül sor, az sajnos nagy valószínűség szerint Hazánkban fog elkezdődni, és innen terjedhet el szerte a kontinensen.

Végül a migránsügy kapcsán gróf Széchenyi István, a főrendiházban 1841.10.01. -én elmondott beszédéből idézek a liberálisok kedvéért. Igaz, a legnagyobb Magyar a felszólalásában a kazár zsidókra célzott, de szavai a “szerencsétlen menekültek” beáramlására ugyanúgy érvényes:

“Ha egy bárkában ülök és abban van gyermekem és más gyermeke, és ha a bárkába bejő a víz, s előttem apodictice áll, hogy ezen két gyermeket benn nem tarthatom, az igaz, ha a magamét lököm ki és a másikat benn tartom, azt az újságban fogják hirdetni, de bizén inkább a magam gyermekét conserválom és a másikat kilököm. E tekintetben tehát a liberalismus egyenesen a nemzetiség rovására történik, és ez nem vélekedés, mert apodictice szám szerint be lehet bizonyítani, hogy minden ilyféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve.”

gróf Széchenyi István

A kormányunk figyelmébe ajánlom gróf Széchenyi István szavait! Fogadják azt meg, amíg nem késő! (Ha egyáltalán az un. “magyar kormány” bármilyen lépést meg tud még tenni saját elhatározásából!)

A fenti véleményemben nagyon remélem tévedek, és nem úgy alakul mint írtam, de anyagi képességed szerint készülj fel, hiszen azzal semmit sem veszthetsz, mert őket már akár fel is készíthették!

Madarász László

http://magaspart.hu/

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban!

 1. szevasztok!

  ÖNNEK MI A VÉLEMÉNYE?

  Ugyan az ami a videóban beszélőnek aki sajnos már meghalt:
  prof. Dr. Gidai Erzsébet szín tisztán látta a jövőt – ma én írtam
  ide:

  http://nol.hu/kultura/a-menes-birtoka-1548023?kodjatek#_=_
  Hozzászólás elküldése
  15 órája
  László Kiss

  „…Azt sem hitték el, hogy megszűnhet a cukorgyár….”

  Innen idéztem:
  http://nol.hu/kultura/a-menes-birtoka-1548023
  Szóval leírom, hogy tudd – a rendszer rossz – működő képtelen – a működtetői mind gazember, mert ez tudja , de a működtetőin kívül júdáspénzért ami jelentős a magyarok fizetéséhez viszonyítva , akik vezetői és döntési pozícióban vannak milliós havi pénzért árulják ki, illetve segédkeznek az életkörülmény ellehetetlenítésben az őslakosságnak a magyaroknak.

  Klasszikus egyik példája, hogy hogyan vitte végbe, a cukorgyárak megszűnését. – és a történet:

  Aljas módon szándékkal , hízelegve és visszautasíthatatlan bérleti szerződést kötött a cukorrépa termelő gazdákkal, de előtte hezitált a gazda még ennek ellenére is, de meggyőzte, ha rossz az idő akkor is megkapja földjének termésének 1.5. értékét – gondolta a gazda – csak a hülye utasít vissza ilyen ajánlatot.

  És megköttetett a folyamat e téren, Magyarország cukor iparának felszámolása.

  Mert a jó gazdához híven amikor a földeket elő kellett volna készíteni a vetésre nem történt semmi – vetés idejekor – a területek parlagon hevertek – így a cukorgyárak nem kaptak cukor répát – aki kénytelen volt bejelenteni a csődöt és felszámolta önmagát – – durva de felrobbantották őket – még véletlenül se indulhasson újra!

  Szóval a ménes és minden más vagyonukkal különböző trükkökkel csinálva számolják fel teljes egészében hazánkat, Magyarországot, ha hagyjuk. Különben már mint Magyarország kft. Szerepel az usába!

  Mit lehet tenni ellene – minden esetre hangosan ellent kell mondani és elmondani üvöltve világgá kürtölni, hogy a hódítók hódítanak – csalással – beférkőzve minden ország törvényeiben – és törvényesnek álcázva szüntetnek meg nemzeteket majd a végén – röhögve uralkodnak rajta teljesen kiszipolyozva akiket élet és halál között tartva alacsony életszínvonalon tengődve
  Ki szolgálja és eltartja őket , és e mellett lassú halálnak kitéve – ami a mérgezésben nyilvánul meg minden téren – csökkenti az általuk haszon zabálok milliárdjait!

  ÉN EHHEZ NEM ASSZISZTÁLOK – HA TE SEM – AKKOR MÁR KETTEN VAGYUNK –

  GLOBÁLIS ILYEN TERROR ELLEN GLOBÁLIS ELLEN ÁLLÁSSAL VÉDEKEZHETÜNK HATÉKONYAN!

  EZÉRT FELHÍVOM MINDEN NÉP FIAIT LÁNYAIT – HALLASSÁG MÉG NAGYOBB HANGGAL HANGJUKAT – MERT AZ EDDIGI AMIT JÓL CSINÁLTOK NEM JUTOTT EL A 13 CSALÁD FÜLEIBE!

  Végtelen türelemmel: id. Kiss László
  és ide:

  https://kuruc.info/r/34/145887/

 2. Cion, vagy nem cion, okvetlen sátáni a terv és sajnos most bizonyosodik be, hogy végre is akarják hajtani.

  Nem látok ellene orvosságot, mert áldozatai lettünk valamennyien, nem csak a befogadók, hanem a vándorok is.

  Apropó, vándorok. Valóban vándorok? Mint ahogyan az európaiak nem képesek észrevenni, úgy a migránsok sem látják be, hogy egy világméretű INVÁZIÓ folyik a földrészek között.

  Egymás ellen! Mindenki a saját életéért küzd, ám ebbe küzdelembe szinte valamennyien bele is fogunk pusztulni.

  Nem csupán az emberiség, hanem a teljes élő világ.

  Ez a mérték teszi sátánivá a jelenséget.

 3. A forgatókönyv kész, pontosan jól látja. A mostani „elit asszisztál ehhez, abban a hiszemben,hogy ő és családja majd megússza azt amire a többséget szánják, de téved, ugyan úgy kitaszított lesz, ha már szükségtelenné válik. Amíg a hatalmuk,az a kevéske ami még most van, addig kellene összefogni a nagy gonosz fenevad, USRAEL ellen. Amerika az összeomlás teljes közepében van, mint a sarokba szorított macska, támadnia kell, különben elpusztul. Vagy vagy, hogy a csónakos példánál maradjunk. Most még nem késő összefogni, különben keserves sors vár európára! Ha….

 4. Minden szerveződést ( pártot ) a közös ellenség gyűlölete tart össze. Ha megszűnik a közös ellenség, ennek hiányában egymásnak esnek, és széthullik. Ha csak a férgek maradnának,mert felfalják a jókat, utána önmagukat pusztítják el,hiszen csak ehhez értenek. A teremtés idegen a számukra. A káoszt mindig a rend követi. A földnek teljesen mindegy, hogy akár évezredekig nem lakja „ember, sőt neki csak jót tehet.

 5. Háttérhatalom, Cion bölcsei, összeesküvés… Szerintem ez mind csak a felszín. A valóságban Smith ügynök mozgatja a szálakat 🙂

 6. You are all wrong. The „refugees” are driven out by brutal and savage Islam extremist (ISIS or whatever you call them) in Africa and the Middle East. Their target is world domination. I am sorry to tell you that Hungary is only an unimportant drop in the bucket… In couple of generation Islam will be the majority religion in Europe. You will have to pray to Mohammad or die… It’s tragic that you blame the Zionist, because they are the only ones who could help you, since you share the same enemy.

  1. Dear Carl,
   ” a bolondnak a saját bolondsága szerint válaszolj meg,mert az okos szó bolondságnak tűnik neki.
   ” amit hiszel önmagadról,a világról,a te hited szerint adatik néked.
   Ne csak arra figyelj amit írsz, hanem arra is mit érzel közben.
   „Faith, hope,love.” If You can, live that way.

  2. #317 | spartakusz – 2015.07.29. 06:46:56
   http://magyarnemz…500#c95758

   szevasztok!
   Érdekes cikk a Posta oldalon – véleményem oda írtam, ha érdekel olvasd el – ide is be teszem:

   „…Spartakusz

   VÁLTOZOTT VALAMI? MOST amikor befejezem emlékezésem a borzalomról 2011. augusztus 8.-án 08: 35 órakor – SAJNOS NEM – rosszabb lett – a LÁTHATATLANUL IRÁNYÍTOTT TERROR KÍSÉRTETTE JÁRJA KÖRBE A VILÁGOT – ITT – OTT FELÜTVE FEJÉT GYILKOL –

   Vajon mit akar – HARAKIRIT saját magán?

   Szeretettel: Id. Kiss László
   Ui: Gábornak a magyar 7 és 9 parancs emlékeztetőül:

   Tehát a 7 szabad és a 9 tilalom:

   Először a mit szabad:

   1. Tartásod véleményed legyen
   2. Szeresd és kíméld az élőlényeket
   3. Oltalmazd az oltalmad alá futókat
   4. Legyenek ünnep napjaid
   5. Ne vidd sírba a tudományodat
   6. Gondod legyen Házad népére
   7. Törekedj a békére
   Mit nem szabad:
   1. Ne gyilkolj
   2. Ne gyújtogass
   3. Ne erőszakoskodj
   4. Ne hazudj
   5. Ne szeretkezz
   6. Ne vendégeskedj hívatlanul
   7. Ne tanúskodj bajt előidézően /csak igaz tanúskodás/
   8. Ne vedd el házad népe földi javait
   9. Ne sanyargasd a népedet kényedre-kedvedre
   …”

   szóval – olyan nagyon tudományosan van leírva, hogy értelmetlen lenne cáfolni – biztos, hogy létezhet TELEGONIA – DE AZ IS BIZTOS, HOGY HIÁBA KEVEREDIK A MAGYAR GÉN A LEGERŐSEBB AMELYT MINDIG A FELSZÍNRE TÖR!

   EZT MEG ÉN TUDOM!

   végtelen töredelem: id. Kiss László

   INNEN:

   http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=426#comments

 7. kár a gőzért,mert egy kevés idő,és valóban egy igazi zsidó lesz a világ ura,csak kicsit másképp mint ahogy a paranoiás náci félék gondolják. Úgy fogják hívni,hogy :Názáreti Jézus.

  1. A Názáreti Jézus nem volt zsidó. Jézus Krisztus Nimród unokája, Hunor és Magor rokonságába tartozott. Ügek, Árpád, a Turul nemzetség Jézus igazi vérvonala.

 8. szevasztok!
  Dear Carl
  Mind kettőt pénzeli – a szülő a cion útján a 13 család ő szülte gyermeke az ISIS kamu – gyilkoló közönséges köztörvényesek – ugy hogy Dear Carl ROSSZUL TUDOD!
  és TE IS KOPPÁNY ZOLI – SOHA NEM VOLT NÁZÁRETI Jézus ZSIDÓ – ELLENBEN GYILKOSA AZ VOLT KÖZVETVE!
  végtelen dörgedelemmel _: id. Kiss László

 9. Ne vitézkedj újkoppány, mert a Názáreti megkeresztelkedett, még Jánosnál a Jordánban, és éppen az ilyen bölcsekkel szállt szembe, akiknek valójában hitük sincs, csupán a Sátántól kapott vagyonuk és hatalmuk, a teremtett világ megsemmisítésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük