KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért nem sikerül a civil nemzeti oldalnak megszervezni önmagát?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nagyon időszerű lenne a pártoktól független civil nemzeti oldal egységbe szervezése, ám ez valahogy nem akar összejönni. Pedig nagyon sok kis civil szerveződés van, ám ezek a szervezetek valamilyen okból kifolyólag nem akarnak, vagy nem tudnak együttműködni. Vagy alig vesznek tudomást egymásról, vagy rosszabb estben ellenségeskedés, rivalizálás, van közöttük.

Az utóbbi években ugyan voltak kísérletek a különböző csoportok közötti gyümölcsöző kapcsolatok kiépítésére, mégis késik a gyökeres és jó irányú változást elősegítő összefogás. Sőt már az „összefogás”szótól is idegesek egyes kisebb egységek vezetői, s felteszik a kérdést: „Ugyan kivel lehet itt összefogni?” S ilyenkor előadják a legszörnyűbb rémmeséket arról, hogy a riválisnak gondolt csoportok vezetése, milyen okból alkalmatlan arra, hogy velük össze lehessen fogni. Ez pedig nemzeti katasztrófához fog vezetni!

A nemzet megosztása ugyanis direkt van szítva, hogy politikailag ne legyen egységes a Nemzet. A megosztás, a széthúzás gyakorlata nagyon erősen tartja magát a legtöbb ember tudatában, szinte a zsigereiben.

Főleg azért, mert azok akiknek nem érdekük az egységes Nemzet, azoknak nem érdeke a magyar nép felemelkedése sem. Ma ügyes manipulációval hazánk kizsigerelése folyik. A hatalom állandó háborúskodást folytat a nép teljes mellőzésével az ellenzékkel. Ám ennek a levét folyamatosan isszák a közemberek, akik nem férnek hozzá sem az állami megrendelésekhez, sem a pályázatokhoz, esetleg valami szánalmas segélyt, vagy „tisztes megélhetéshez kevés, de az éhenhaláshoz sok” nyugdíjat kapnak. Ám eközben a kormány hatalmas összegeket áldoz arra, hogy a látszatot megőrizze, s ún. „nemzeti konzultációkat” rendez, amely nem csak valós problémákat, hanem látszat ügyeket, vagy könnyen megválaszolható evidenciákat tartalmaznak. Soha nem tették még fel a kérdést, hogy akarjuk-e maradék nemzeti szuverenitás helyett a WHO egészségdiktatúráját?

A fejünk felett döntöttek a földkérdésről is, sőt amikor Ángyán államtitkár nem volt hajlandó megszavazni a magyar termőföld kiárusítását lehetővé tevő törvényt, a hatalom a legszigorúbban járt el vele szemben.

Ez is érdekelheti:  Újabb település bevételéről számolt be az orosz védelmi minisztérium

Sorolhatnánk a társadalmi rétegek sérelmeit a devizahitel csalásnak a szörnyű hatásától, ahol a Bankfelügyelet mulasztását, nem lehet azzal megmagyarázni, hogy hazánkban is „pénzdiktatúra” van, már 1982 óta.

Sorolhatnánk a társadalmi rétegek további sérelmeit egész a Covid-terrorig, amit a nem magyar érzelmű Robert Fico tökéletesen leleplezett, de minek?

Úgy sem történik semmi, mert egy Fidesz közeli gondolkodó már igen régen kimondta: „következmények nélküli ország vagyunk!”

Ha nem így lenne, akkor Gyurcsány Ferenc börtönben lenne azért, amit 2006 őszén követett el a magyarsággal szemben. De a rendőrtábornokok sem úszhatták volna meg pénzbüntetéssel, a devizahitellel csaló bankárokról és a törvénytelen maffia-végrehajtókról nem is beszélve.

S napjaink újabb borzalmakkal vannak tele. A vendégmunkások behozatala, az idegen érdeket szolgáló gyárak építése – amelyek tulajdonosai a profitot kiviszik a szennyezést itt hagyják – hazánk teljes elvesztéséhez vezet.

Nos ezek ellen kell egy erős, magyar, civil, nemzeti összefogás! Meg kell szervezni önmagunkat, érdekképviseletet kell kialakítani úgy, hogy egységes országos hálózatot kell kiépíteni. Tudatosítani kell a néppel, hogy a csend erősíti a hatalmat és ezért kell minél erősebben hallatni a hangunkat! Persze a média agyon fog miket hallgatni, de egyenlőre még a YouTube szabad, s a Hungária Tv, a Nemzeti Hírháló, a Nemzeti InternetFigyelő, stb. működik.

Sajnos a legtöbb ember nem igazán akarja a szabadságot, mert a szabadság magában foglalja a felelősséget, s a legtöbb ember fél a felelősségtől.

EZT A FÉLELMET KELL VALAHOGY FELOLDANI BENNÜK!

Ebben a harcban nem fáradhatunk el, mert a jelen és jövő ettől függ és nekünk a gyerekeinkért, az újabb nemzedékekért kell dolgozzunk!

Tudom, hogy a tagadás nem elegendő, de mégis vannak témák amelyeket csak tagadással lehet lerázni a nyakunkból! A mostani „nemzeti konzultáció” kérdéseire is szinte kivétel nélkül így kell válaszolni az íveken: NEM!

S ha még ennél is erőteljesebben akarjuk kifejezni az értékrendünkkel szembeni hatalom elutasítását, akkor még határozottabban mondjuk nemet!

Ez is érdekelheti:  Paranoia: Zelenszkij szerint a legfelsőbb szinteken is orosz kémek vannak

Ezt kell ráírni a „nemzeti konzultációra” WHO? NEEM, NEEM SOHA!

Létezik ugyanis egy olyan párt a kb. 300 bejegyzett pártok között, amely nem kíván hatalomra kerülni. Ez olyan kuriózum, hogy valójában egy világszenzáció. A pártok ugyanis minden erővel törnek a hatalomra!

A NEEM párt azonban arra törekszik, hogy visszaadja a hatalmat a nemzetnek! A mozaiknév ugyanis a NemzetEgyesítő Mozgalmat takarja.

S ők az egymással szót értő, egymást tisztelni képes bajtársak közösségét, a helyi érdekeket akarja szolgálni azzal, hogy a saját listáját ajánlja fel nekik!

Ha kell türelemmel – bölcsességgel, ha kell megértő, de mégis határozott példamutatásával.

S azzal mutat példát a többi pártnak, hogy nem vesz fel közpénzt, hisz a 2018-as választásokon visszautasította a neki járó milliókat. No melyik párt fogja őket követni? Ne feledd a választóknak 30%-a nem szavaz pártra!

 

2023. december 19.

A szerző : Egy a hazai Kovács Jánosok közül

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Miért nem sikerül a civil nemzeti oldalnak megszervezni önmagát?

 1. Tisztelt Akár hanyadik Kovács János!
  Írását olvasva nagyon úgy tűnik, tájékozatlan hazánk történelmét illetően. Legalább is ami a közeli múltat illeti! Az Ön által óhajtott nemzeti összefogás magjait Csurka István volt, aki a betonkövekbe vetette! Nem csoda ha nem kelt ki onnan semmi! Ráadásul Ö volt, aki elsőként árulta el a legnagyobb nemzeti tömörülést, amikor 2002-ben visszaléptette a MIÉP jelöltjeit a választások második körére! Aztán kitűnő követője volt a Jobbik és Vóna Gábor a nemzetiek elárulásában! Jelenleg pedig egy Tucsek-Tóth-Toroczkai nevezetű utód
  és gyülekezete léptek elődeik nyomdokába! Ők mind a nemzet szolgálatába kívántak szegődni, csak hát a nemzet nem kérte fel Őket arra! Viszont az általuk elkövetettek nagyon nagyra szélesítették a bizalmatlanok táborát!
  Aztán a másik nagy probléma, hogy nincs hiteles nemzeti sík sem elvi, sem gazdasági alapon, hogy a valós történelmünket ne is említsem!
  De az összefogás legnagyobb ellentételezője az Ön által is elfogadott választási, mely kizárja annak a lehetőségét is, hogy Magyarországon valaha is nemzeti, vagyis nacionalista államvezetés kerüljön hatalomra!
  Rejtő Jenő írta, hogy a kártyaszerencse forgandó, csak nem akkor, amikor Fülig Jimy oszt!
  Ahhoz, hogy kicsivé tett hazánkba ez irányba valami is történhessen, kell vagy négy, öt generációs megtisztulás!
  BUÉK VJ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük