KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért fontos a teljes győzelem Oroszország számára?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Az ukrajnai különleges művelet célja a teljes győzelem, az ukrán fegyveres erők és a jelenlegi ukrán kormány megszüntetése – írta Roman Antonovsky az RT nevű, az EU-ban és az úgynevezett „szabad” világban betiltott orosz kormánymédia újságírója.

Antonovsky úgy fogalmazott írásában, hogy a történelmet mindig a győztesek írták és írják. Jelenleg nyugaton felülvizsgálják a második világháború eredményeit, hiszen az akkori politikai struktúra a Szovjetunió nagyhatalmi szerepével számolva lett kialakítva, amikor legyőzték a náci Németországot. Az oroszok akkor meg akarták előzni a szövetségeseket, mert tudták, hogy aki elsőként kitűzi a győzelem zászlaját Berlin fölé, az nem csupán katonai, de politikai győzelmet is arat, ami jelentősen megemeli a státuszát a világpolitika színpadán.

Nem hiába ígérte de Gaulle Sztálinnak, hogy nem csatlakozik a NATO-hoz cserébe azért, hogy Franciaországot a győztesek közé sorolja. Ha a franciák megmaradnak Hitler cinkosainak, akkor Pétain kollaboráns Vichy-rezsimjének stigmáját hordozták volna tovább, amely talán egész nemzetük vesztét okozta volna.

Itt csak egyetérteni lehet Ramzan Kadirovval és mindazokkal, akik azt mondják, hogy a Nyugat bábjaival lehet ugyan tárgyalni, de a különleges hadműveletet be kell fejezni.

Oroszország visszaszorítása az LDNR határaira és a Zelenszkij-rezsimmel való bármilyen kompromisszumot az egész világ Oroszország gyengeségeként fogja értelmezni és az ukránok ezt győzelemként hirdetik majd, ami felerősíti az Oroszország ellenes militáns hangokat.

Csak az ukrán fegyveres erők  veresége, valamint a Zelenszkij-rezsim bukása tekinthető győzelemnek.

És igen, akkor majd megelégedhetünk Ukrajna partvidékének és délkeleti részének Oroszországba történő integrálásával, és a többi területen pedig oroszbarát államokat hozhatunk létre.

De az orosz zászlót Kijev felett mindenáron ki kell tűzni – fogalmaz Roman Antonovsky.

A Nyugat számára pedig világossá válik akkor, hogy mindig és mindenhol figyelembe kell venni az orosz érdekeket és azok szem előtt tartásával kell alakítani a világpolitikát – zárta gondolatait Antonovsky.


Figyelem! A fenti cikk szemle propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: