TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi történik itt? – Pelé és XVI.Benedek pápa haláláról megemlékezett Orbán Viktor, Duray Miklós elvesztését meg sem említette

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Óriási veszteség érte az egyetemes magyarságot Duray Miklós halálával. Az, hogy a jól ismert felvidéki hírportálok azonnal beszámoltak a tragikus hírről, sőt Duray Miklós életútját, munkásságát is felelevenítették, természetes kötelezettség is volt egyben, hiszen Duray Miklós személyében egy kiemelkedő fiát vesztette el a magyarság.

A gúnyhatáron belüli lapok közül is több adta tudtul a megrázó hírt, azonban vannak olyan, a jelenlegi magyar kormányzat által kitartott sajtóorgánumok, amelyeknek az ingerküszöbét nem érte el ennek a megrázó veszteségnek a híre. Sőt, ami külön sajnálatos és több kérdést is felvet az az, hogy maga Orbán Viktor miniszterelnök egy árva szóval sem emlékezett meg a hosszú és súlyos betegség után elhunyt Duray Miklósról.

Mede Ferenc felvidéki vállalkozó az alábbi videóban fogalmazza meg gondolatait Duray Miklós halála kapcsán:

…gyilkos üzenet a Felvidékre “Magyarországról”…

A nekrológokat sokan leírták, nyugodjon békében…, de engem ezzel összefüggésben a kapcsolódó üzenet érdekelnek. És az nem jó…, miért?
Ma csonkahonban Orbán Viktor jelbeszédére figyel, aki tudni szeretné, hogy milyen szél várható térségünkben… és a jelek az alábbiak….

Peléről, 16. Benedekről megemlékezik Orbán Viktor. Helyes.-

Meghalt Duray Miklós – semmi. Közben megnézem Orbán 22-es tusványosi beszédrészletét a Felvidék kapcsán….

…igen, lehet ezt mondani, de: ez mellébeszélés, hiszen pont Magyarország Kormánya döntötte el, ki kapjon és milyen támogatást a Felvidéken, s ezt kiken keresztül intézik. És ne legyünk naivak, hülye, korrupt, Stockholm-szindrómás, agyatlan ágybevizelőkre bízták irtózatos mennyiségű magyar pénz szétosztását…, és visszaforgatását.

Igen, jól halljátok: visszaforgatását…., és itt álljunk meg egy szóra… kíváncsi vagyok, vajon elő merik-e hozni a Völner-ügy felvidéki szálait. Mert hát ugye nem árt tudatosítani, ahogy azt tőlem bölcsebbek szokták volt mondani: nem a gazdaság teremti a kultúrát, hanem a kultúra a gazdaságot.

Ez is érdekelheti:  Emberi jogi bíróság: nincs joga a mesterséges halálhoz Karsai Dánielnek

Szóval…: lehet számonkérni az összefogást ott, ahol pont ezen ellenőrizetlen tevékenységgel tovább bomlasztották és még jobban szétverték a magyar közösséget, de ez a legutolsó és legaljasabb alibizmus, amit itt el lehetett sütni.

És hát igen kellemetlen, hogy pont Gömörpéterfalán, a Völgyben hagyta el Duray Miklós száját 2018-ban (?) az ominózus kijelentés, miszerint a felvidéki magyarokat pont Bugár Béla, Világi Oszi, Gyurovszki Laci és láss csodát: Orbán Viktor adták el 30 ezüstért 1998 szeptemberében (cserébe egy olajfinomítóért és egy bankért). Szóval most összefogásra buzdítani azokat, akik széteséséért és szétveréséért társfelelősséget visel Orbán Viktor, …. Azért nem kicsit durva. Erre mondaná Bayer Zsolt, hogy elmész Te a jó anyád …….., ill ennyi erővel akár érthető is lehetne a legutóbbi gombaszögi nyári tábor üzenete, miszerint “Orbán verd ki a Fletónak”. És ez nagyon gáz…

…szóval tényleg, amit egyedül nem csinálunk meg, az nem lesz meg. De ehhez semmi szükségünk az aktuális csonkahoni kormány, minket hülyébe vevő meglátásaira és sajnálkozására.

Vagy tudomásul vesszük, hogy igen, élve eltemettek minket – szlovák és magyar kormányok, politikai és gazdasági elitünk -, és komposztálódunk, vagy pedig eszünkbe jut, hogy magok vagyunk.

Még egy apróság: még szlovák ellenei is megemlékeztek róla, csak Viktor nem. Pipogya alak vagy.

Úgyhogy, ennyit Újév-indítónak. Jó erőt és egészséget, s főleg kitartást! 


Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük