KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi lesz a magyar földdel? Morvai előadása Gyöngyösön – Második rész

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai.KrisztinaA Gyarapodó Magyarországért Alapítvány és az Anyaföld-védelmi Kerekasztal nagyszabású konferenciát rendezett „A magyar vidék feltámasztása” címen. Morvai Krisztina előadásában bemutatta, hogyan vált gyarmati jellegűvé a magyar mezőgazdaság és a vidék.

Kifejtette, hogyan kapcsolódik a „földrablások” (landgrabbing) jelensége a gyarmati jellegű modellhez, avagy miért tehetik rá a kezüket külföldiek és hazai oligarchák a helyi lakosságot megillető termőföldre. Hangsúlyozta: a magyar földet mindenáron, akár az Európai Unióból való kilépéssel, akár kapával, kaszával is meg kell védeni, mert ha oda a föld, akkor oda a hazánk is. Folytatása következik…

[youtube=http://youtu.be/tZXaSMIcJFI]

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Mi lesz a magyar földdel? Morvai előadása Gyöngyösön – Második rész

  1. Azt hiányolom minden földvédelemmel kapcsolatos beszédnél, hogy megemlítsék az élelmiszer árakat.
    Tessék mondani, mennyibe fog kerülni egy kiló kenyér, ha többségében idegen tulajdonú lesz a termőföldünk? Egy vagy inkább 2 napot kell érte dolgozni? Vagy minden liter tejért kimegyünk Bécsbe? Ha a piaci árakat a kereslet és a kínálat szabja meg, mi fogja visszatartani az idegeneket, hogy annyira emeljék föl az árakat, hogy éppen ne haljunk éhen?

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: