KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi dolgunk nekünk Szentpéterváron?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az európai ipar – és ezáltal az európai életszínvonal – legalább 50 éves mozgatórugója a magas hozzáadott érték, az innováció és az olcsó energia ellenállhatatlan kombinációja volt! Úgy gondolom, hogy egy második osztályos gyermek, aki jobb esetben ismeri már a szorzótábla lényegi, alsó elemeit, az képes lenne megérteni: ha többet olcsóbban tudok venni, akkor az jobb, mint ha kevesebbet drágábban.

Na, ezt Brüsszelben, Berlinben (élükön Annalena háromszáhatvanfokosfordulat Baerbockkal) nem tudják feldolgozni, ami tökéletesen jelzi egész nyugati társadalmunk folyamatos erkölcsi és értelmi hanyatlását.
A rendszerváltáskor – bár sokan nem értettek egyet a főbb kérdésekben sem – de mindenki tudta, hogy a másik nem hülye, csak másképp látja. Most nyugaton mindenki ugyanezt vallja, annyi nem elhanyagolható különbséggel, hogy annyira hülye már mindenki, hogy észre sem veszik magukon.
Geopolitikai helyzetünkből adódóan teljesen egyértelmű az a tény, hogy a fentebb vázolt innováció, hozzáadott érték, olcsó energia-kombó utolsó pillérét csak és kizárólag Oroszország tudja biztosítani a számunkra!
A leginkább megdöbbentő az az egészben, hogy az oroszok küldenék is nekünk a naftát, de mi magas lóról (nagyon magas lóról…) lenézve rájuk utasítjuk el azt, miközben a ló már ezer sebből vérzik alattunk!
Közben az oroszok a maguk elszigeteltségében (hahaha) a fél világot elvitték a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumra, amelyen az első napon többen vettek részt, mint 2019-ben összesen!
Na erre varjunk gombot! Jóval a harcok előtt, amikor még Putyinnal lehetett fotózkodni, mert a nagyon demokratikus Soros média még nem mondta rá, hogy diktátor…
Ez is érdekelheti:  Amiről Nyugaton nem beszélnek: Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum - a többpólusú világ fóruma
Közben Szijjártó a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumra (SPIEF) érkezett és bár sok mindennel nem értek egyet, ami a magyar külpolitikát illeti, de az még így is messze a legjobb külpolitikai koncepció az egész Unióban.
Miniszter Úr! 
Tárgyaljon, frissítse fel a kapcsolatokat, intézze el Hazánknak az olcsó orosz energiát, tapogassa ki az orosz álláspontot Ukrajna ügyében és közben – jó szokását megőrizve – nagyon vigyázzon a nyilatkozatokkal. A nyugati dollármédia már figyeli Önt és meg is fogja támadni ezért az útért!
De Ön csak a célt lebegtesse a szeme előtt: NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR. Van miről tárgyalni Szentpéterváron!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük