KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Menczer Tamás: Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahová való (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahova való – közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára hétfőn feltöltött videóban. A felvételen, amely az ATV egyik műsorában készült, Menczer Tamás úgy fogalmazott: Magyar Péter háborúpárti, baloldali, külföldről irányított és finanszírozott politikus.

„Az a brancs egyszer már tönkretette az országot”

– mondta a kormánypárti politikus, megjegyezve, hogy a háborúpártiak, a baloldaliak most újra tönkretennék az országot. „

Nem fogjuk hagyni, ez a választás tétje”

– hangsúlyozta Menczer Tamás.

Mint mondta, a baloldali szavazók most „Magyar Péterben látják a csodát”. Hozzátette:

korábban a Momentumban, majd Márki-Zay Péterben is a csodát látták, és mindkettőnek zutty lett a vége. Majd megint „jön a megszokott forgatókönyv”.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kitért arra is, hogy általában nagyon jól szórakozik Magyar Péter közösségi médiában tett bejelentésein, amelyeket arról ír, hogy mi zajlik a Karmelitában és a miniszterelnök közvetlen környezetében. Mint mondta, ezekből semmi sem igaz.

Megjegyezte: lehet, hogy sok kedvelést kapnak ezek a bejegyezések, de korábban Jakab Péter, a Jobbik egykori elnöke is tévesen gondolta azt, hogy aki lájkversenyt nyer, az választást nyer. Emlékeztetett rá, hogy Jakab Péter a baloldali előválasztáson „a futottak még kategóriába sem került be”.

Kiemelt képen: Menczer Tamás az ATV-ben / Fotó: Printscreen

Ez is érdekelheti:  Egyetemlázadások: ez nem pusztán antiszemitizmus

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük