KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Menczer Tamás a cseh külügyminiszternek: A gyerekeket meg kell védenünk az LMBTQ-propagandától! – „hogy a cseh óvodákban és iskolákban mi történik, az a csehek dolga”

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára üzent Jan Lipavský cseh külügyminiszternek, aki sajnálatát fejezte ki, hogy a cseh kormány nem csatlakozik az Európai Bizottság által indított perhez, amelynek központjában a gyermekvédelmi törvény áll – írta a vasarnap.hu.

„Sajnálom, hogy Csehország nem csatlakozik a magyar LMBTQI-ellenes törvény elleni európai perhez. De nekünk, a Kalózpártban nem áll szándékunkban feladni ezt a témát. A gyerekeket nem fenyegeti, ha ilyen karaktereket látnak a tévében, vagy a könyvekben. A gyűlölet mesterséges szítása, vagy az információk elhallgatása fenyegeti őket”

– tweetelte Lipavský cseh külügyminiszter április 5-én.

Erre válaszképpen Menczer Tamás külügyi államtitkár közösségi oldalán így reagált:

A valóság ezzel szemben az, hogy de, a gyerekekre veszélyesek az “ilyen karakterek.”
A gyerekek kiszolgáltatottak, nem tudják magukat megvédeni. Nekünk kell megvédenünk őket!

A gyerekeket meg kell védenünk az LMBTQ-propagandától!

A gyerekeket meg kell védenünk a pedofiloktól! Szörnyű példákat láttunk, gondoskodnunk kell arról, hogy ezek ne ismétlődhessenek meg.
És a gyerekeket meg kell védenünk azoktól az alkalmatlan politikusoktól, akik nem ismerik fel a veszélyt!

Hogy a cseh óvodákban és iskolákban mi történik, az a csehek dolga, semmi közöm hozzá. Ahhoz sincs közöm, hogy Jan Lipavsky hogyan neveli a gyerekét – ha van neki.
De azt jó, ha tudja a cseh külügyminiszter, hogy Magyarországon kizárólag a magyar emberek döntése számít, és a magyarok egyértelműen úgy döntöttek, hogy a gyerekeket meg kell védeni.

Mi, magyarok mindenre képesek vagyunk a gyerekeinkért, minél többen jönnek velünk szemben a szivárványos gyorsvonaton, mi annál erősebbek leszünk.
És a gyerekeinket meg fogjuk védeni!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük