KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mély megvetéssel fogadta Macront Meloni

Furcsa arcokat vágott Giorgia Meloni olasz kormányfő az olaszországi Brindisiben megrendezett G7-es csúcstalálkozón Emmanuel Macron érkezésénél.

A TikTokra feltöltött videón Meloni rideg szemekkel követi az előtte Sergio Matteralla olasz államfőt is üdvözlő francia elnököt, majd amikor rá kerül a sor, megereszt egy erőltetett mosolyt és megvető arckifejezéssel rögtön el is fordul Macrontól – szúrta ki a Mandiner.

Meloni egyébként a G7 nevében a pénteken lezárult olaszországi csúcstalálkozó zárónyilatkozatában arra szólított fel, hogy a nyári párizsi olimpia idejére világszerte szüntessék be a harcokat a háborús övezetekben.

@vioryvideo PM Meloni rolls her eyes as French Pres Macron greets Italian officials ahead of G7 meeting in Brindisi #macron #meloni #bodylanguage #g7 ♬ original sound – vioryvideo

Mandiner, hirado.huKiemelt kép: Emmanuel Macron francia elnök és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök kerekasztal-megbeszélésen vesz részt a világ iparilag legfejlettebb hét államát tömörítő csoport, a G7 háromnapos csúcstalálkozóján a dél-olaszországi Fasanóban 2024. június 13-án. (Fotó: MTI/AP pool/Alex Brandon)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük