KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Meloninak kellett Bident elkapnia, mert „szökni” próbált az amerikai elnök

Ismét kínos helyzetben videózták le a „végtelenül egészséges” amerikai elnököt. Most a G7-ek csúcstalálkozóján indult el valamerre Joe Biden, csak éppen nem tudta merre és minek.

Az már szinte mindennapossá vált, hogy az Egyesült Államok pillanatnyi és a következő választáson újra induló elnöke – finoman szólva is – furcsa viselkedési formákat ölt. Hol egy nem létező emberrel fogna kezet, néha halott politikusokkal beszélget, illetve olyan kijelentéseket tesz, melyek teljesen valószínűtlenek.

Ez is érdekelheti:  Újabb furcsa videó látott napvilágot az amerikai elnökről

Az egyik közösségi megosztó oldalon látott napvilágot az alábbi videó, amelyen jól látható, hogy az amerikai elnöknek fogalma sincs, mi zajlik körülötte. Giorgia Meloni olasz miniszterelnök segítette ki a valamerre egyszer csak nekiinduló Bident. Mondhatni ez a szituáció is több mint kínos:

@dailymail This was the moment Joe Biden strangely wandered away during the G7 Summit in Italy. As the other world leaders gathered for a photograph, Italy’s Giorgia Meloni noticed Biden was absent and guided him back to the group. 🎥 Reuters #joebiden #italy #news #politics #giorgiameloni ♬ you not the same – tilekid

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök / Fotó: YouTube / archív

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük