KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Meloni: nem Magyarországon, vagy Lengyelországban vannak jogállamisági visszaélések, hanem Olaszországban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A karácsonyi ünnepekre vonatkozó szigorítások és a kormány bevándorlást támogató tevékenysége ellen tüntetett csütörtök este a Liga vezetője Matteo Salvini, az Olasz Testvérek elnöke Giorgia Meloni és a Forza Italia alelnöke, Antonio Tajani. Giuseppe Conte miniszterelnök azonnali lemondását követelték a római parlament előtt tartott demonstráción.

Salvini hihetetlennek nevezte, hogy a kormány az olaszok pénztárcájából látja vendégül a bevándorlókat.

„Az olasz kereskedők csődbe mennek, a kikötők továbbra is nyitva vannak, a vállalkozók megszakadnak, az emberkereskedők ünnepelnek, az olaszoknak karácsony alatt tilos az egyik településről a másikba menni, a bevándorlók az egyik kontinensről a másikra utazhatnak” – sorolta az ellentmondásokat felszólalásában Meloni. Szerinte ha Conte nem az olaszok, hanem a bevándorlók miniszterelnöke akar lenni, akkor le kell mondania, hiszen az olasz adófizetők pénzéből kapja fizetését.

„A kormánynak nincs hosszú távú stratégiája, sem a bevándorlási hullám megállítására, sem az országban tartózkodók beilleszkedésének megvalósítására” – mutatott rá beszédében Antonio Tajani.

Meloni tegnap a Facebook-oldalán is üzent Conténak.

„Nem Magyarországon, vagy Lengyelországban vannak jogállamisági visszaélések, hanem Olaszországban. Egyetlen demokratikus intézmény sem méltó arra a viselkedésre, amivel Conte viszonyul a demokratikus intézményekhez”

– írta a politikus.

Forrás: Magyar Hírlap | Vadhajtások

Ez is érdekelheti:  Ma dönthet az Országgyűlés az új államfőről

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük