KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Megmérték”: Karácsony 37, Vitézy Dávid 23 százalékon áll

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 24. hu nevű szélsőbaloldali, Soros támogatással működő portál a Medián felmérését ismertette a budapesti főpolgármester-jelöltek támogatottságáról.

A felmérés szerint, amely az LMP megbízásából készült,  Vitézy Dávid támogatottsága 23 százalékos, míg a jelenlegi Budapestet leépítő Karácsony Gergelyé 37 százalék. Az persze még egyáltalán nem biztos, hogy Vitézy Dávid, aki egykor az Orbán-kormány közlekedési államtitkára volt, indul-e a megmérettetésen, hiszen eddig még nem jelentette be indulási szándékát.

Külön érdekesség, hogy már azt a Fidesz jelöltet is mérték, akinek a személyéről még egyáltalán semmit sem lehet tudni. Az egyelőre még személytelen fideszes jelölt 21 százalékot érne el, legalábbis a Medián szerint.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Biden már azt sem tudja, hogy milyen évet írnak - rövidhír

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “„Megmérték”: Karácsony 37, Vitézy Dávid 23 százalékon áll

  1. Vajon ki az az agyhalott, aki ilyen teljesítmény után,még a jelenlegi főpolgármesterre szavaz ?! Bárki más csak jobb lehet ! ( Bár Demszky utan is azt gondoltuk,hogy nincs lejjebb, de kiderült, hogy van !….

  2. Nem értem az embereket ők nem érzékelik ezt a sok aljasságot amit Karácsony művel a budapesti emberekkel ,persze a sok v…..banyának tetszik mert mindig vigyorog mint a rohadt alma !!Nagyon át mosták ezeknek az agyát az is igaz lehet ,hogy ők nem pestiek !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük