KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Meghalt, de már jobban van a magyar vállalkozó

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megmérgezhették, majd halálhírét keltették, de az orvosok tudásának hála mégis él a börzsönyi aranybánya megálmodója, Varga István. A sikeres vállalkozó töretlenül hisz benne, hogy a hegységből kinyerhető nemesfémből kifizethetjük majd a teljes magyar államadósságot – írta meg a Ripost.

Varga István él és újabb terveket szövöget. Hogy ez miért hír? Azért, mert az ismert vállalkozó halálhírét keltették. A sikeres üzletember-feltaláló csak nevet ezen, és közli: 77 évesen is napi 10 órát dolgozik, és igencsak jól érzi magát a bőrében.

Bevallom, egy évvel ezelőtt lett volna rá esélyem, hogy meghaljak. Valahogy patkányméreg került a szervezetembe. Az a meggyőződésem, hogy valaki szándékosan próbált megmérgezni, de ezt bizonyítani nem tudom, ezért rendőrségi feljelentést sem tettem – mondta a Ripostnak a vállalkozó.

Varga éppen egy fogadáson vett részt, ahol kért egy korsó barnasört. Mikor az italba belekortyolt, érezte, hogy az íze rendkívül penetráns.

Nem is ittam meg az egészet, de mikorra a feleségemmel hazaértünk, már nagyon rosszul voltam. Brutális gyomorrontást kaptam, és hánytam. A feleségem ájultan, az illemhelyen talált rám. Szerencsémre orvos, ezért tudta, mit kell tennie, de persze a mentőket is értesítette. Beszállítottak a kórházba, ahol napokig intenzív osztályon ápoltak – árulta el az üzletember.

Természetesen megkérdezték, hogy szerinte kinek állhatott érdekében őt megölni, de csak annyit mondott: pontosan tudja, de bizonyíték híján senkit sem kíván megnevezni. A vállalkozó úgy érzi, szükség van még rá a világon, ezért is vigyázott rá a Jóisten, persze az orvosok erőfeszítéseiért is rendkívül hálás. Mára teljesen jól érzi magát, olyannyira, hogy továbbra sem tesz le arról a tervéről, hogy a Börzsönyben aranybányát nyisson.

Mint arról a Bors korábban beszámolt, a Hun-Bányászati Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Kft. tulajdonosa nem kisebb tervet dédelget, mint hogy kitermeli a szerinte a Börzsönyben szunnyadó aranyat és ezüstöt, amiből a magyar államadósságot is vissza lehet fizetni. Úgy véli, hogy Magyarország harmadik legmagasabb hegysége 500 milliárd euró értékű nemesfémet rejt, amit 35 év alatt lehet kitermelni.

MH

Kiemelt kép: illusztráció / radioformula.com

4 thoughts on “Meghalt, de már jobban van a magyar vállalkozó

  1. ÁLMODOZÁS. CSAK. AZ UFOK EZT IS LERENDEZIK.REMÉLEM,AMIREŐK HIVATKOZNAK PONT AZ A LÉNY RENDEZI LE ŐKET ÉS MINDEN ÉS ROSSZAT.EZT HIVJUL UGY HOGY EMBER TERVEZ ISTEN VÉGEZ.

  2. Ennek az aranykészlet-hírnek van valós alapja?

    Vannak olyan teóriák, miszerint Ceausescut nem csak a szörnyű tetteiért kellett azonnal és minden részletesebb, tényfeltáró kivizsgálás és bírói ítélet nélkül likvidálni, hanem mert a globális pénzarisztokrácia nem tűri a független nemzetállamokat . . .

    És miért nem az állam tárja fel, hamár az övé (miénk? . . .) az, ami a föld alatt van??!

  3. A rendőrség feladata bizonyítani egy bűntényt, nem az állampolgároké. Hitelesebbnek tűnne a mérgezés, ha a bűntény károsultja hagyná a bizonyítást arra, aki ezért kapja a fizetését az adóból. Nem állítom, hogy nem hiszek a mérgezésben, de ez a körülmény számomra fölöttébb különös.

  4. Csakhogy a hitelezőnek nem érdeke az adósság visszafizetése, mert a kamatokból él.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: