KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Zelenszkijt könnyen a saját „gazdái” teszik majd el láb alól

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna kénytelen végrehajtani a sokat hangoztatott ellentámadást, hogy igazolja, nem hiába kapta a Nyugattól a fegyvereket és a pénzt – állította Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök szerdán egy Telegram-posztban.

Azt fejtegette, hogy ha Kijev nem mutatja meg „gazdáinak”, hogy befektetéseik megtérülnek, akkor a Nyugatnak az ukrán kormányban való csalódottsága a végén nemcsak az állásukba, de akár a vezető tisztségviselők életébe is kerülhet.

„Az ellenség már régóta ígérgeti a nagy ellentámadást. És úgy tűnik, valami már el is kezdődött”

– írta Medvegyev, nyilvánvalóan arra utalva, hogy Kijev vasárnap nagyszabású offenzívát kísérelt meg a Donyecki Népköztársaság déli részén.

Az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy az orosz erők sikeresen visszaverték a rohamot, és eközben nagyszámú ukrán fegyverest és nyugatról szállított haditechnikai eszközt semmisítettek meg.

Medvegyev megjegyezte, hogy egy ilyen hadművelet megindítása nem meglepő, hiszen

„a kijevi rezsimnek nincs más választása. Muszáj támadnia. Igazolnia kell, miért kapta a pénzt és a fegyvereket”.

Hozzátette, hogy

„a [Kijev] eltartóinak csalódása Zelenszkijnek és barátainak nemcsak a posztjába, hanem az életébe is kerülhet”.

A volt orosz elnök ezután azt fejtegette, hogy elég lenne néhány jelentés az

„amerikai ügynököktől” – akik szerinte már régóta irányítják az Ukrán Biztonsági Szolgálatot (SBU) – ahhoz, hogy a ” kokainbandát” „azonnal selejtként leírják” az amerikai adófizetők pénzének elherdálásáért.

„Sőt, másra fogják bízni a feladatot, ahogyan azt Langleyben [a CIA központjában] szokás művelni fognak adni néhány radikális aljanépnek, hogy intézzék el a drogfüggőt [Zelenszkijt] Ukrajna és a Bandera-ügy elárulása miatt, majd felakasztják a lábánál fogva a csatlósaival együtt”

– tette hozzá.

„Ezért a kijevi rezsimnek csak egy kiútja van – a végsőkig elmenni, mozgósítottak ezreit küldve a halálba”

– zárta Medvegyev, aki hangsúlyozta, hogy Oroszországnak nem szabad alábecsülnie az ellenséget, és saját offenzívát kell indítania a „náci kijevi rezsim teljes megdöntésére”.

A múlt hónapban Medvegyev, aki jelenleg az orosz Nemzetbiztonsági Tanács elnökhelyettese, azt állította, hogy Ukrajnának jelenlegi formájában nincs jövője, és elkerülhetetlen az ukrán állam összeomlása. Hangsúlyozta, hogy a „kijevi náci kormányt” meg kell semmisíteni, hogy ez a konfliktus ne húzódjon el a végtelenségig.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: © RIA Novosti / Ekaterina Stukina

Kapcsolódó:

Medvegyev: Oroszországnak olyan offenzívát kell indítania amivel megdönti a kijevi rezsimet

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: