KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Oroszországnak olyan offenzívát kell indítania amivel megdönti a kijevi rezsimet

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev kijelentette, hogy meg kell buktatni a kijevi rezsimet egy elkövetkezendő orosz offenzívával.

Telegram-csatornáján így kommentálta az ukrajnai kísérletek körül kialakult helyzetet:

„Meg kell állítanunk az ellenséget, és csak azután indíthatunk offenzívát”.

„Az [orosz offenzíva] célja ma nemcsak az, hogy felszabadítsuk területeinket és megvédjük népünket. A célja a kijevi náci rezsim teljes körű megdöntése, amely bebetonozta magát a 404-es földre”.”

Szerinte az ukrán csapatok „ellentámadása” nem érte meglepetésként Oroszországot, mivel Kijevnek valamivel igazolnia kellett a Nyugattól kapott pénzt és fegyvereket. Medvegyev azt írta:

„Az ellenség már régóta nagyszabású ellentámadásról beszélt. És úgy tűnik, hogy már el is kezdett valamit. Ez nem meglepetés, mert a kijevi rezsimnek nincs más választása. Muszáj megindulniuk. Valamikor igazolniuk kell a nekik támogatásként küldött anyagiakat és fegyvereket”.

Medvegyev szerint „elég néhány jelentés az SBU-t régóta irányító amerikai ügynököktől”, és az egész ukrán vezetés „azonnal elveti a sulykot”.

„Ezért a kijevi rezsimnek csak egy választása van: mindent meg kell tennie, hogy mozgósított emberek ezreit küldje a végzetükbe”.

Medvegyev hozzátette, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek nem szabad csalódást okoznia a Nyugatnak, mert ez nemcsak politikai hivatalába, hanem az életébe is kerülhet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Medvegyev: Oroszországnak olyan offenzívát kell indítania amivel megdönti a kijevi rezsimet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük