KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Oroszországnak olyan offenzívát kell indítania amivel megdönti a kijevi rezsimet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev kijelentette, hogy meg kell buktatni a kijevi rezsimet egy elkövetkezendő orosz offenzívával.

Telegram-csatornáján így kommentálta az ukrajnai kísérletek körül kialakult helyzetet:

„Meg kell állítanunk az ellenséget, és csak azután indíthatunk offenzívát”.

„Az [orosz offenzíva] célja ma nemcsak az, hogy felszabadítsuk területeinket és megvédjük népünket. A célja a kijevi náci rezsim teljes körű megdöntése, amely bebetonozta magát a 404-es földre”.”

Szerinte az ukrán csapatok „ellentámadása” nem érte meglepetésként Oroszországot, mivel Kijevnek valamivel igazolnia kellett a Nyugattól kapott pénzt és fegyvereket. Medvegyev azt írta:

„Az ellenség már régóta nagyszabású ellentámadásról beszélt. És úgy tűnik, hogy már el is kezdett valamit. Ez nem meglepetés, mert a kijevi rezsimnek nincs más választása. Muszáj megindulniuk. Valamikor igazolniuk kell a nekik támogatásként küldött anyagiakat és fegyvereket”.

Medvegyev szerint „elég néhány jelentés az SBU-t régóta irányító amerikai ügynököktől”, és az egész ukrán vezetés „azonnal elveti a sulykot”.

„Ezért a kijevi rezsimnek csak egy választása van: mindent meg kell tennie, hogy mozgósított emberek ezreit küldje a végzetükbe”.

Medvegyev hozzátette, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek nem szabad csalódást okoznia a Nyugatnak, mert ez nemcsak politikai hivatalába, hanem az életébe is kerülhet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Medvegyev: Oroszországnak olyan offenzívát kell indítania amivel megdönti a kijevi rezsimet

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: