KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor keményen elítélte Brüsszel lépését a migránskvóta ügyben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A miniszterelnök felháborodásának adott hangot.

Miután az Európai Unió (EU) tagállamainak belügyminiszterei Luxemburgban megszavazták a kötelező migránskvótát csütörtökön, Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán fejezte ki felháborodását a Luxemburgban történtekkel kapcsolatban.

Orbán Viktor kormányfő úgy reagált:

„Brüsszel visszaél a hatalmával. Át akarják telepíteni Magyarországra erővel a migránsokat” 

-írta bejegyzésében, majd így folytatta:

ez elfogadhatatlan! Erőszakkal akarnak bevándorlóországot csinálni Magyarországból.

 

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Orbán Viktor keményen elítélte Brüsszel lépését a migránskvóta ügyben

  1. A történet lényege: a magállamok, legfőképpen No. évtizedeken keresztül nem költöttek gyerekekre és mára óriási a munkaerő hiány. Ha sikerül a kötelező kvótát rákényszeríteni a keletiekre akkor a migránsok kötelező ellátása miatt a fiatal gyerekesek előbb vagy utóbb nem látnak maguk előtt perspektívát és kivándorolnak, elsősorban No.-ba, vagyis a magországok a gazdasági előnyökön kívül meg fogják kaparintani a keletiek legfontosabb erőforrását a jól képzett gyerekes munkaerőt. Mindezt gyakorlatilag ingyen. Mi nem vagyunk szlávok, germánok és latinok sem, a velünk szembeni keményebb eljárások nem fognak fájni „senkinek”. Megfontolandó a kilépés, ami döccenővel fog járni, de ha többen csináljuk és beválik a keleti politika akkor a döccenő kisebb lesz.

    1. Azért a kilépés előtt van néhány megfontolandó dolog: mit szólnak hozzá a német autógyártók – egy nem EU-s ország nem fog annyira tetszeni nekik. És itt van Kelet is – ők azért „barátkoznak” velünk, mert EU-s híd vagyunk. Ha kilépünk?

  2. Mellesleg a szavazás formája az EU-s jog kijátszása -amelynek célja a vétójog megkerülése- mert egy ilyen fajsúlyú ügyet nem a belügyminiszterek többségi szavazása alapján kell eldönteni.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: