TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Ukrajna egy klasszikus bukott állam

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kijevet egy törvénytelen és bűnöző rezsim irányítja – jelentette ki a volt orosz elnök

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács vezetője szerint Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök döntése, miszerint nem tart választásokat azt jelenti, hogy kormányának valójában nincs legitimitása.

Ez is érdekelheti:  Ukrajnában holnaptól gyakorlatilag katonai junta uralkodik

Zelenszkij ötéves mandátuma kedden lejárt, és arra hivatkozott, hogy az ukrán alkotmány nem teszi lehetővé számára, hogy a 2022 februárjában kihirdetett hadiállapot alatt új elnöki vagy parlamenti választásokat írjon ki.

„Mindezek a törvényekkel való manipulációk csak egy dolgot jelentenek: Ukrajna bukott államának halálát, klasszikus bukott állammá való átalakulását, hogy amerikai szóhasználattal éljek”

– mondta Medvegyev hétfőn a TASZSZ hírügynökségnek.

Az Egyesült Államok és szövetségesei azért támogatták Zelenszkij erőfeszítéseit, hogy hatalmon maradjon, mert féltek

„bűnös rendszerének szégyenletes bukásától”

– tette hozzá Medvegyev.

„Nagy a valószínűsége annak, hogy Zelenszkij csúfos vereséget szenvedett volna ezen a választáson, mivel a nem létező országának polgárai új elnököt választottak volna abban a reményben, hogy az majd megkezdi a béketárgyalásokat Oroszországgal”

– mondta a volt orosz elnök és egykori miniszterelnök.

Medvegyev emlékeztette az újságírókat, hogy Zelenszkij, „egy politikai zöldfülű” aki azzal nyert 2019-ben, hogy „a béke retorikájával” kampányolt. A kijevi rezsim nyugati támogatói azonban nem engedhetik meg a békét, mert „jó pénzt keresnek a véres bacchanálián” – tette hozzá.

Az Egyesült Államok és szövetségesei igyekeztek a Kijevbe küldött fegyvereket és lőszereket olyan színben feltüntetni, mint ami egyfajta több százmilliárd dolláros katonai-ipari komplexumukba történő „befektetés”, amiről nyíltan ki is jelentették, hogy ennek a pénznek a nagy része soha nem jut el Ukrajnába.

Medvegyev azonban elvetette azt az elképzelést, hogy május 21-e után bármilyen lényeges változás történne Ukrajnában. Az ukránok „amúgy sem éltek jogállamban” – jelentette ki Medvegyev. Ezt azzal magyarázta, hogy

„a jog és az igazságosság tíz évvel ezelőtt, az Egyesült Államok által támogatott kijevi puccsal és a donbásszi konfliktus kirobbanásával megszűnt”.

Ami Zelenszkijt illeti, Medvegyev szerint vagy elfogják és bíróság elé állítják, vagy ugyanarra a sorsra jut, mint „szellemi tanítója”, Sztepan Bandera.

Az ukrán nacionalisták vezetőjét, aki a második világháború alatt a náci Németországgal akart együttműködni, 1959-ben szovjet ügynökök gyilkolták meg Münchenben.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Volodimir Zelenszkij / Fotó: © Paula Bronstein / Getty Images

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük