KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Sunak, Macron, Scholz és Biden urak!… Önök a terroristák közvetlen kollaboránsai

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Telegram csatornáján közzétett bejegyzésében vitathatatlanul megnevezte a mai napon Oroszország területén történt terrortámadás felelőseit.

Medvegyev arról írt, hogy még a nyugati elemzők is elismerik, hogy amikor a NATO szakemberei ukránokat képeznek ki katonai felszereléseik használatára, az lényegében azt jelenti, mintha a NATO közvetlenül részt venne a katonai konfliktusban az ukrán rezsim oldalán.

Medvegyev emlékeztetett arra, hogy az 1920-as évek óta elfogadott tény, hogy egy országot akkor lehet a hadviselés résztvevőjének tartani, ha a fegyverek szállítása mellett a személyzetét is kiképzi azok használatára (az 1928-as Briand-Kellogg-paktum, az 1934-es paktumhoz csatolt budapesti határozat).

Medvegyev úgy fogalmazott, hogy ez történik ma is, amikor az EU területén ukrán gyilkosokat tanítanak Leopárdok kezelésére. Figyelmeztetett arra, ha a felbőszített Lengyelországban olyan hadi eszközöket, például repülőgépeket szervizelnének, melyeket az ukrán haderő használ, az az atlantisták közvetlen belépését jelentené az Oroszország elleni háborúba, annak minden következményével együtt. Hozzátette azt is, hogy mindazok, akik az ilyen felszerelések vagy megsemmisítő eszközök szállításáról (javításáról) döntenek, továbbá a külföldi zsoldosokat és katonai kiképzőket legitim katonai célpontnak kellene tekinteni.

Medvegyev felhívta a figyelmet arra, hogy a mai események megmutatták, hogy

az USA, a NATO és az EU valójában kit támogat. Nem a „szabadságszerető ukrán népet”, akik nem akarnak visszatérni a „moszkovita szovjetekhez”. Ők csak náci gazemberek, terrorista söpredék, akik civileket támadnak, miközben büdös sárga-fekete rongyot lengetnek. És majd Londonban, Párizsban, Berlinben és Washingtonban mentegetni fogják őket.

Majd kemény hangon bírálta az USA elnökét, a brit miniszterelnököt és az EU vezető államainak felelős politikusait utalva a ma történt terrorista:

Ők, az önök cimborái, Sunak, Macron, Scholz és Biden urak! És a mi hozzáállásunk önökhöz most már ugyanaz, mint hozzájuk. Az Önök országai most már részesei az ukrán rezsim terrorcselekményeinek, és Önök a terroristák közvetlen kollaboránsai

-zárta a bejegyzését Medvegyev.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: