KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: nem jóságból nem vetettük be a teljes arzenált, mindent a maga idejében

A nehéz mindennapi rutin és a nagyon nehéz katonai döntések hatása alatt elhomályosultak az országunk és mindannyiunk számára rendkívül fontos idei eredmények – írja a Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Szeretném emlékeztetni Önöket ezekre az eredményekre.

  1. Emlékeztetni arra, hogy Oroszország az, amely megvédi polgárait. És hogy a mi országunk az, amely visszaadja és már vissza is adta ősei orosz földjét, és nem fordítva. És ez a visszatérés folytatódni fog.
  2. Emlékeztetni arra, hogy ma Oroszország alakítja a jövő világrendjét, nem pedig az államok és Nagy-Britannia vagy a sötét Kijev. És ez az új, igazságos világrend felépül.
  3. Emlékeztetni arra, hogy Oroszország egyedül harcol a NATO és a nyugati világ ellen. Ezért a múlttal való bármilyen párhuzam téves vagy bizonytalan. Egyet kivéve: egyedül mi tudjuk, hogyan lehet elpusztítani egy erős ellenséget vagy ellenséges szövetségeket.
  4.  Emlékeztetni arra, hogy Oroszország harcol, és megpróbálja megmenteni katonáink és civiljeink életét, amennyire csak lehetséges. Ellenségeink nem számolnak katonáik és a civilek életével. És ez a mi nagy erkölcsi különbségünk velük szemben.
  5.  Emlékeztetni arra, hogy Oroszország – minden józan gondolkodású ember számára nyilvánvaló okokból – még nem használta fel a lehetséges megsemmisítő eszközök teljes arzenálját. Nem csapott le minden lehetséges ellenséges célpontra sem, amely lakott területeken található. És nem csak a bennünk rejlő emberi jóságból. Mindent a maga idejében.

Végül, de nem utolsósorban. Csak a legszorosabb összefogás, a napi kemény munka és a legmagasabb morál biztosíthatja az ország győzelmét – írta Medvegyev.

Orosz HírekKiemelt kép: Szputnyik / Ekaterina Stukina 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük